SLABOVID, A POGAĐA TROJKE: Osim u pevanju, nova zvezda "Granda" majstor i u basketu! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte kako Darko Martinović igra košarku i sa kakvom lakoćom dribla loptu. Za Telegraf.rs otkriva da bi za svoj debi album najviše voleo da snimi duet sa Sašom Matićem ili Acom Lukasom

  • 0

Kada je onaj gore delio talenat, bio je baš darežljiv prema pobedniku ovogodišnjeg takmičenja "Zvezde Granda" Darku Martinoviću. Naime, pored pevačkog dara, u koji je imala prilike da se uveri celokupna javnost tokom dve sezone popularnog muzičkog takmičenja, ovaj momak je rođeni talenat i za - košarku.

Iako mu je vid prilično loš (ostalo je sačuvano tek 5 odsto), Darko barata košarkaškom loptom kao profesionalac, vodi, dribla, šutira, a specijalnost mu je - pogađanje trojki! Tu svoju veštinu pokazao je i gostujući u redakciji Telegrafa. Pri prvom susretu sa loptom vidi se da je ovaj pevač zapravo nesuđeni košarkaš, a ni slabovidost ne sprečava ovog vedrog Cetinjanina da uživa u, kako kaže, omiljenom hobiju.

- Slobodno vreme se trudim da provodim sa prijateljima. Da li je to neka šetnja, izlasci na kafu... Ranije sam se više bavio sportom, a košarku naprosto obožavam! U Cetinju imamo teren na kojem sam navikao da igram i tamo nepogrešivo pogađam, na ostalim terenima mi je potrebno malo privikavanja - kaže Darko, i pristaje da nam na terenu pokaže neke basketaške fore.

- Eh, da je malo više slobodnog vremena, sigurno bih svakog dana išao na basket. Ovako, mora od nečega da se živi, a košarka je ipak bila i biće samo moj hobi, sa setom u glasu kaže Darko.

Taj sportski duh, koji je pokupio na košarkaškom terenu, uticao je na njega da lakše primi poraz u prethodnoj sezoni "Zvezda Granda". Darko se, poput pravog sportskog asa, vratio ove sezone i briljirao, što je na kraju rezultiralo konačnom pobedom.

- Iako sam važio za favorita publike i za miljenika kolega, nisam se zanosio mislima o pobedi, već sam sportski odigrao do poslednje sekunde, do poslednje pesme, kaže skromno pevač, koji tvrdi da je bio šokiran nakon proglašenja.

Ističe na kraju da mu titula "Zvezde Granda" nije drastično promenila život.

- Stvari su se promenile utoliko što sada imam mnogo više obaveza, a mnogo manje slobodnog vremena. Mislim da se kao čovek nisam promenio. Isti sam kakav sam i bio, hvala Bogu, i trudiću se da to i ostanem - konstatuje Darko.

Mladi Cetinjanin naglašava da je sa svim takmičarima ostao u odličnim odnosima i da mu svi pružaju veliku podršku.

- Od prethodne sezone se poznajem sa Andrijanom Čekić, tako da sam sa njom najbliži, ali i sa ostalima se odlično družim. Uskoro putujemo u Crnu Goru, gde ćemo zbog nastupa biti stalno zajedno i tome se veoma radujem - ističe on.

Darko kaže da trenutno najviše sluša Sašu Matića, a omiljena mu je pesma "Noći u Sibiru". Nakon turneje po rodnoj Crnoj Gori, od septembra ulazi u studio i počinje snimanje svog albuma prvenca. Ne želi da otkriva detalje o tome, ali ističe da bi voleo da otpeva i neki duet.

- Rado bih snimio i više dueta. Najviše bih voleo da to bude sa Sašom Matićem, Acom Lukasom ili Harisom Džinovićem. Od zvezda "Granda" bilo bi lepo da Andrijana Čekić i ja uradimo zajedničku pesmu.

Darko Martinović je kao pobednik "Zvezda Granda" nagrađen stanom u Beogradu. Ističe da će sada više vremena provoditi u srpskoj prestonici. Već se uselio u svoj raj na Petlovom brdu, ali još nije dovršio sve poslove oko sređivanja.

- Bio sam iznenađen kada su mi ključeve od stana uručili dva dana nakon završetka takmičenja. Daleko od toga da sam sumnjao da neće ispuniti datu reč, ali zaista su me zatekli i ovom prilikom se zahvaljujem "Grand produkciji", jer je stan stvarno fenomenalan. Sve je onako kako meni odgovara - zadovoljan je Martinović.

Darko je već publici predstavio svoju novu pesmu, i kaže da su prve reakcije izuzetno dobre. Nada se tome da će na sličan način publika dočekati i prvi album.

- Pesma je pravljena za mene i smatram da su mi baš pogodili ukus i senzibilitet. Uspeli su u tome i publika je to prepoznala - ističe Darko, i dodaje da od novog albuma očekuje vrhunski kvalitet i pesme koje neće trajati samo jednu sezonu već one koje će se slušati dugo, dugo.

(A. V.  /  Foto: M. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA