≫ 

KO VUČE CRTE, A KO NAJVIŠE PIJE: Najpoznatiji tezgaroš otkrio najveće tajne srpske estrade!

- Pre deset godina probao sam i drogu i video da nije loše. Ovi pevači što kažu da nisu, svi lažu - izjavio je, između ostalog, Acko Nezirović, koji je svojevremeno uzimao toliko bakšiša da nije znao šta će sa parama

  • 5

Acko Nezirović, za kojeg se priča da je jedan od najvećih tezgaroša po Evropi, otkrio je neke navodne intrige iz sveta estrade, a otvoreno je pričao i o odnosu sa kolegama pevačima.

Mnogi, brate, laju JAČE OD MENE! Šako priznao da li mu smetaju parodije na njegov račun i prozivke kolega! (VIDEO)

Acko je nedavno posle duže pauze objavio novu pesmu, ali priznaje da mu ovaj period baš i ne ide, s obzirom na to da nikad manje posla nije imao.

Svojevremeno je pevao i na vašarima, pod šatorima...a evo šta je rekao o saradnji sa velikim estradnim imenima.

- Sećam se kad je Mira Škorić jednom prilikom gađala Gocu Božinovsku i Zorana Pejića Peju flašama. Zajedno su pevali na nekoj svadbi u Parizu i Goca je oko deset ujutru budila Miru da ustane, trebalo je da krenu, ali ova je osula paljbu po njima. "M’rš, bre, u pi*ku materinu, šta me budiš, je*ala te svadba!", drala se Mira, a kada su joj objasnili da mora da ustane, onda ih je gađala flašama koje su joj bile pri ruci. Došla je u četiri na svadbu kao da je Šaban, a kad je uzela pet hiljada, onda je sve u redu - ispričao je Acko Nezirović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Priznao je i da je bilo raznih situacija u kojima ni sam nije odolevao porocima.

- Pre deset godina probao sam i drogu i video da nije loše. Ovi pevači što kažu da nisu, svi lažu. Uvek sam se trudio da budem umeren, nisam pravio ekscese, a kasnije sam shvatio da taj kokain ništa ne valja - priznao je Acko.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Evo i koga je među kolegama izdvojio kao navodno "najproblematičnijeg"...

- Jednom sam sa Nadom Topčagić radio Novu godinu u Beču, ona voli da pije, a muž Zlaja joj ne da. Mi idemo po sali i pevamo, a gosti samo kite. Nada ni ne pita, nego pije tuđe piće sa svakog stola, šta dohvati ona iskapi. I samo viče: "Ajmo, rukice gore, nogice gore". Ma, ona mrtva pijana, a njen muž Zlatko ljut na mene što sam joj dozvolio. Pa, kao da ja mogu da joj branim. A muzičari mi sve vreme govore: "Gledaj samo da ne ukrade bakšiš", pošto je ona to stalno radila. Tada je samo Nada cirkala, a sada su pevačice gore od pevača. Bio sam nedavno kod Katarine Grujić na slavi, ona je sljuštila flašu za pola sata - navodi Acko Nezirović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Što se tiče bakšiša, koji se u to vreme samo slivao u njegove džepove, Acko je otkrio i koga od kolega (u to vreme) smatra "najnepoštenijim", a koga "najizdržljivijim".

- Manje je onih poštenih, ovih što kradu ima koliko hoćeš. Mirko Kodić bio je najpoznatiji po krađi bakšiša, znao je da ga mazne da niko ne primeti. Đani je izmislio krađu bakšiša, on je silne pare uzeo, jer ništa ne deli. Nas dvojica umeli smo da zaspimo za stolom na svadbama, Đani je nenormalno izdržljiv. Taj može tri dana bez prestanka da jede, pije i vuče crte. To je jedna pozitivna budala i mnogo dobar lik. Lud je kao struja - tvrdi Acko Nezirović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    11. maj 2017 | 16:35

    Ne verujem sta covek isprica za svoje kolege,tesko onom ko ovog ima za prijatelja

  • Vuksna

    11. maj 2017 | 14:19

    Но Ђани, no party

  • Lija

    11. maj 2017 | 17:49

    Otkrio veliku tajnu pevaca kao da ne znamo da je estrada puna poroka wtf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA