Šminka u stilu Osmog putnika: Talentovana devojka naslikala Osmog putnika na telu! (FOTO) (VIDEO)

Film Osmi putnik: Kovenant će se u bioskopima širom Srbije naći već od 18. maja

  • 0

Film vizionarskog reditelja Ridlija Skota, Osmi putnik: Kovenant, okuplja veliki broj fanova, pa se tako među njima izdvojila i make-up umetnica Kristina Mićić (@kristina_micic), koja je odlučila da povodom premijere ovog dugoočekivanog nastavka oslika svoje telo u kultnog Alien-a.

Premijera ostvarenja Osmi putnik: Kovanant zakazana je za 17. maj, a karte se mogu nabaviti na blagajnama bioskopa Cineplexx (Beograd, Kragujevac, Niš), u Dvorani Doma Sindikata, bioskopima Fontana i Roda Cineplex, bioskopima Cinestar (Zrenjanin, Pančevo i Novi Sad), Areni Cineplex u Novom Sadu i bioskopu Vilin Grad u Nišu. Film će se u bioskopima širom Srbije naći već od 18. maja.

Foto: Instagram/ kristina_micic Foto: Instagram/ kristina_micic

Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. - Prometeju, u filmu Osmi putnik: Kovenant, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Posada kolonijalnog broda Kovenant zarobljena je na dalekoj planeti i otkriva nešto što deluje kao izgubljeni raj, a zapravo je mračni i opasni svet. Kada se suoče sa pretnjom o kakvoj niko nije mogao ni da sanja, pokušaće da pobegnu.

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA