TOP 5 najpoželjnijih srpskih udavača! (FOTO)

Pogledajte koje bi cice Srbija, a naročito njen muški deo, najviše volela da vidi pred oltarom

  • 3

Oni su najzgodniji, najpopularniji, najplaćeniji, a ipak tako - SAMI! U Srbiji slava i popularnost znaju da budu teret i prepreka da nađete svoju idealnu drugu polovinu. Neki od onih koje predstavljamo su to pokušali, pa nisu imali sreće. Sudbina je htela da u momentu dok sastavljamo ovu listu oni i dalje traže svog partnera, svoju srodnu dušu. Mnogi bi ih poželeli, pa su zato i dospeli na ovu našu listu.

Predstavljamo vam pet srpskih neženja i udavača. Pošto dame imaju prednost, krenućemo prvo od njih - idealnih snajki i nevesta.

1. Ceca Ražnatović – Najveća muzička zvezda regiona već neko vreme nema svoju jaču polovinu. Ona je u jednom skorašnjem intervjuu izjavila da joj je potreban muškarac. Opa, nešto nam tu miriše na...! Ili je samo u pitanju Cecina pusta želja? Ražnatovićeva je poslednju emotivnu vezu imala sa srpskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Ko je sledeći?

2. Nataša Bekvalac – Posle razvoda od nekadašnjeg vaterpolo reprezentativca Danila Dače Ikodinovića, Nataša nikako ne može emotivno da se skrasi. Atraktivna pevačica je posle rastave bila u vezi sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem i, navodno, sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. U medijima se pisalo da je Nata u vezi sa ovogodišnjim pobednikom "Survajvera" Vladom Vuksanovićem. Ipak, tu nisu čista posla, jer se Vlada nonšalantno viđa sa svojim bivšim devojkama...Kako bilo da bilo, mi smo Natu stavili na listu. A ako ovde ne pripada... Pa, neka se javi!

3. Nina Seničar -  Atraktivna novosadska manekenka takođe nije udata. Nina je svoju uspešnu karijeru izgradila u Italiji. Bila je u vezi sa italijanskom i svetskom zvezdom Erosom Ramacotijem, holivudskim glumcem Džeredom Letom, fudbalerom Markom Borijelom i, navodnom, sa biznismenom Markom Miškovićem. Puno buke, a Nina je još daleko od oltara. Možda ovog leta bude bolje sreće?

4. Ana Ivanović – Najlepša svetska teniserka nikako da stane na "ludi kamen".  Svojom lepotom naša teniserka osvaja srca muških fanova širom sveta, a nedavno je proglašena i najlepšom sportistkinjom predstojeće Olimpijade. Ana je pre nekoliko meseci okončala emotivnu vezu sa australijskim golferom Adamom Skotom, i to po drugi put. Ako nas pitate, dosta je bilo! Ivanovićeva je pre njega bila sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, a nadamo se tome da je tačna informacija da je u romansi sa našim vaterpolistom Vanjom Udovičićem. Ih, kakva genetika, tu bi se rađali budući šampioni! :)

5. Manja Babović – Lepa srpska manekenka i ćerka jednog od najbogatijih Srba Milije Babovića važi za poželjnu udavaču i, što bi srpski rekli, dobru priliku. Sestra fudbalera Partizana Stefana Babovića je jedna od najtraženijih evropskih manekenki, ali se o njenim vezama malo zna iz prostog razloga što retko svraća u Srbiju.

(Telegraf.rs / Foto: Slobodan Pikula i Scandal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko Bitan

    21. jul 2012 | 13:57

    eeee...ovima jos samo ja falim... :-D

  • DutchDutch

    21. jul 2012 | 20:21

    axaxxaxaxa ceca razguljena-matora....Vi niste normalni-

  • sasa

    22. jul 2012 | 04:23

    Onaj ko bude ozenio Cecu, mada sumnjam da ce se ona vise ikad udavati, bit ce najsretniji muskarac na svetu. Ceca je zena koja zna da voli i u toj ljubavi sebe daje 100%, kada voli ne kalkulise, trudi se i nastoji da sto vise tu ljubav ojaca. Muskarac pored nje mora to da i bude, da je stiti, brani, pazi i mazi, a iskrenost je ono sto ce ga stavit na prvo mesto. Natasa Bekvalac, nije vise u stanju da posle Dace bilo koga 100% zavoli, veza ce biti kratka i strastvena i sumnjam da ce se tako brzo udati. Nina Senicar, to je mezimica koja je zeljna strastvene ljubavi iz koje bi proizaso brak, veoma pametna i sposobna. Njen muzijak bi morao biti netko ko ce prevashodno razumeti njenu samostalnost koju cuva kao nesto najsvetije. Onaj ko bude pored nje osecat ce se indiferentno jer je Nina superaktivna to joj ne treba uzeti za zlo i sve ce biti OK. Ana Ivanovic, ona tek otkriva sta je prava ljubav, ima izrzit materinski instikt i to ce je obeleziti kao divnu majku. Mazna je i zeljna je tople i duge ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA