≫ 

Ana ga je zlatnim tasterom dovela do polufinala, sada je bila razočarana njegovim nastupom, a Rasta ga je POKOPAO! (VIDEO)

Oduševio je region, zvali su ga "zlatni momak", a Nuredin Sajeh u drugoj polufinalnoj večeri šoua "Ja imam talenat" nastupio je prvi, sa jasnom porukom koju je poslao svetu

  • 1

Drugo polufinalno veče takmičarskog šou programa "Ja imam talenat" otvorio je Tunižanin Nuredin Sajeh, koji je ovaj put, nažalost, razočarao žiri.

Očarao je region, dobio ZLATNI TASTER, a u sebi nosi veliku bol: Srebrni momak iz "Talenta" otkrio za čim tuguje SVAKE NOĆI! (FOTO) (VIDEO)

Iako je Nuredin prvim nastupom oduševio Srbiju i region, i Ana Nikolić mu je tada dala zlatni taster čime je obezbedio prolazak u polufinale, ovaj talentovani nastup momka iz Tunisa koji živi u Zagrebu večeras nije bio prema očekivanjima žirija.

Mada je njegov nastup nosio veoma jaku poruku koja se tiče života, Nuredinov treći po redu performans na sceni "Talenta" bio je do sada najslabiji.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

SREBRNI MOMAK o čijem nastupu će se DANIMA pričati! Prvo ih je sve PREZNOJIO, onda je Ana zanemela, Rasta rekao da je nenormalan, a Žika dao NIKAD JAČI komentar! (VIDEO)

- Poruka je jaka, ali prošli put si bio bolji. Prošli put si bio više šou i samo je u tome stvar - poruka je bila jača. Nisam sigurna koliko je to sada za finale - rekla je Ana Nikolić.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Prošli put je bio u "Talentu" zbog svoje žene i dobio ZLATNI TASTER, sada se vratio, izgovorio DOBRO VEČE, i raspametio žiri kao NIKO! (VIDEO)

Žika Todorović donekle se složio sa Anom, ali je pohvalio takmičara za hrabrost.

- Odabrao si teži put, maje šoua, ali ovo je vrlo hrabro što si uradio. Pojavio si se samo u beloj majici i patikama. Mogao si nam pokazati više, ali... Ako prođeš, znam da ćeš nam u finalu pokazati sjajn šou! - zaključio je Žika.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Rasta je na kraju bio direktan, pa je takmičaru oštro poručio sledeće:

- Nismo ovde da ocenjujemo poruke. Prvi put je bilo najbolje. Bilo je malo plesa i stvarno ne znam šta da kažem. Očekivao sam mnogo više - završio je reper ozbiljnim tonom.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

 

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    18. maj 2017 | 23:27

    Ovaj takmicar kida. Pitao bih ove iz zirija da urade isto to sto i on.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA