Gradonačelnik Cetinja: Nije bilo peticija kada je Darko Martinović pevao u humanitarne svrhe!

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović zapitao se zašto je sada muzika pobednika "Zvezda Granda" okarakterisana kao kič u peticiji grupe građana, a niko se nije bunio kada je mladi Cetinjanin učestvovao u mnogobrojnim humanitarnim akcijama

  • 0

Povodom peticije koju je 19 građana Cetinja podnelo protiv održavanja koncerta "Zvezda Granda" gradonačelnik Aleksandar Bogdanović  izjavio je da  uvažava stavove sugrađana, ali i da održavanje spornog koncerta predstavlja poklon gradu njihovog sugrađanina Darka Martinovića. On je podsetio da je prevashodno reč o koncertu Cetinjanina, kojeg je prestonica uvek podržavala i pre njegovih skorašnjih uspeha u takmičenju "Zvezde Granda".

- Smatram da, pre svega, treba napomenuti da ideja, kako se to navodi u otvorenom pismu potpisnika peticije, nije bila da na Cetinju koncert održe zvezde "Granda", već naš sugrađanin i pobednik tog takmičenja Darko Martinović sa svojim prijateljima. A ta inicijativa pokrenuta je upravo od strane dela građana, nakon što je naš talentovani muzičar pobedio u navedenom takmičenju - kaže gradonačelnik.

On dodaje da je o mogućnosti održavanja Martinovićevog koncerta javnost bila obaveštena putem saopštenja izadatog na zvaničnom sajtu prestonice, ali da su tada negativne reakcije izostale. Takođe, gradonačelnik je naglasio da jedan mlad i talentovan čovek kao što je Darko Martinović nikako ne može biti okarakterisan kao kič.

- Ukoliko je reč o promociji kiča, nejasno je zbog čega su takve kvalifikacije izostajale ranije, kada je Darko Martinović nastupao na različitim manifestacijama humanitarnog karaktera u našem gradu. Darko Martinović je pre svega naš mladi sugrađanin i uspešni muzičar, koji zaslužuje podršku svog grada i u budućnosti – navodi se u reakciji gradonačelnika Bogdanovića.

(A.V./Foto: Cetinje.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA