≫ 

POKLON OD 380.000 EVRA: Kada vidite šta je Tijana Ajfon dobila od svog dečka, pašćete na zadnjicu! (FOTO)

- Tijana je danima mislila da se šali sa njom i da je nemoguće da joj je dao tako skupocen poklon, ali on ju je ubedio da bi za nju potrošio sve pare ovog sveta ako je to čini srećnom - rekao je izvor upućem u situaciju

  • 23

Tijana Ajfon, kako tvrdi, je od svog dečka dobila automobil koji vredi neverovatnih 380 hiljada evra sa dodatno opremom. U pitanju je autom marke "meklaren MP4 12c". Tijana nije mogla da veruje da je dobila takav poklon.

- Tijana je danima mislila da se šali sa njom i da je nemoguće da joj je dao tako skupocen poklon, ali on ju je ubedio da bi za nju potrošio sve pare ovog sveta ako je to čini srećnom - rekao je izvor upućem u situaciju.

Foto: Wikipedia/Mr.choppers Foto: Wikipedia/Mr.choppers

Tijana je potrdila da je dobila ovaj automobil.

- On ne voli javno da se eksponira, tako da poštujem to i ne pričam o njemu, ali istina je, on mi je poklonio ovaj nestvarni automobil. Ja još uvek ne mogu da verujem - zaključila je ona.

Printskrin: Happy TV Printskrin: Happy TV

(Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika motika bije ko patika

    23. maj 2017 | 10:09

    Ljudi znam je licno, ona nema dinara, ponekad dobije neku stotkicu za pojavljivanje u klubu i to je to, e sad ako odradi jos nesto ide bonus ali u principu nema para a taj satro poklon od 380000 je totalna glupost i izmisljotina, ponavljam znam je licno.

  • Lik

    23. maj 2017 | 09:47

    Ja ovoj ne bih poklonio maketu automobila

  • Sasa

    23. maj 2017 | 09:56

    Eeee da se i ja danas nasmejem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA