2 miliona DISLAJKOVA, 880.000 komentara: Da li je ovo najgora pesma svih vremena? (VIDEO)

Nemačka vlogerka Bibi H je snimila numeru "How It Is (wap bap) i posle samo 19 dana ušla u istoriju Jutjuba

  • 4

Za samo 19 dana od objavljivanja pesme "How It Is (wap bap), nemačka pevačica Bibi H je uspela da sakupi više od 2,2 miliona dislajkova (negativnih glasova) na Jutjubu i neverovatnih 830.000 komentara.

ZBOG OVE SLIKE JE PLJUJE CEO SVET! Kim Kardašijan htela da oda počast žrtvama u Mančesteru, pa se OSRAMOTILA za sva vremena! (FOTO)

Iza umetničkog imena Bibi H se krije vlogerka Bjanka Hajnike, kojoj nimalo ne smetaju prozivke i kritike da je snimila možda i najgoru pesmu svih vremena.

Pogledajte spot za pesmu: "How It Is (wap bap)":

Poređenja radi, Majli Sajrus sa numerom "Wrecking Ball" sa 885.000.000 pregleda, dostigla cifru od samo 1,3 miliona dislajkova.

Neizbežan je Džastin Biber koji je sa pesmom "Baby" rekorder sa 7,7 miliona dislajkova, ali na fantastičnih 1,6 milijardi pregleda.

Ipak, zaboravite Majli i Džastina, prava konkurencija Bibi H je pevačica Rebeka Blek koja je sa pesmom "Friday" prikupila 2,6 miliona dislajkova i više od 108 miliona pregleda na Jutjubu.

Na kraju, čak i ako se slažete da Bibi H ima najgoru pesmu ikada, ona će se ipak poslednja smejati - već je stigla do 37 miliona pregleda i zaradila je dobre pare... 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rke Koke

    24. maj 2017 | 14:08

    Pa dobila je od Svaba pretezno, posto ne peva na maternjem, a govori 'tarzan english'... Pesmica je decija, ali nije toliko katastrofalna.

  • Aca

    24. maj 2017 | 15:02

    U svakom slucaju je bolja od ovih nasih novokomponovanih narodnjaka!

  • Boki

    24. maj 2017 | 15:44

    Majli Sajrus ima super pesmu što potvrđuje i ogroman broj pregleda. Nijedna od ovih pesama nije toliko očajna da bi se nazvala najgorom. Treba da čuju naše "eksperte" za pesmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA