BOGATO: Milan gradi dvorac od 4.000.000 evra za Severinu

Ova velelepna građevina imaće spa centar, otvoreni bazen, teretanu i igralište za košarku, a kroz luksuzni kompleks proticaće rečica Karaš, koju će krasiti drveni mostići. Severina juče u Vršcu snimala spot za pesmu "Italijana", a buka je prekinula odmor naših košarkaških reprezentativavaca

  • 2

Srpski kralj bakra Milan Popović počeo je da gradi dvorac u mestu Staž, koje se nalazi devet kilometara udaljeno od Vršca. Bogati biznismen tamo će živeti sa suprugom Severinom i sinom Aleksandrom, prenosi "Kurir". Ova velelepna građevina će uskoro dobiti svoje temelje, a faza priprema terena je u toku.

Popović je imanje kupio još pre tri godine, od čega i nekoliko prizemnih kuća, koje je već srušio. Stari mlin, koji je u sastavu imanja, moraće da se renovira, jer je navodno pod zaštitom države.

Kada gradnja bude završena, kroz ovaj luksuzni kompleks proticaće rečica Karaš, koju će krasiti drveni mostići. Celokupni posed okružuje šuma, a kako mediji prenose, vojvođanska vila će nadmašiti i vile holivudskih zvezda. U planu je da dvorac ima spa centar, otvoreni bazen, teretanu i igralište za košarku.

S druge strane, Severina je juče snimala nastavak spota za letnji hit "Italijana". Na ekranizaciji numere hrvatske pevačice okupilo se mnoštvo ljudi. Spot je između ostalog sniman na bazenu hotela "Veliki Breg" u Vršcu, gde su trenutno košarkaši Srbije. Buka je evidentno smetala našim reprezentativcima, koji su i to vreme odmarali. Ovim povodom se oglasio kapiten srpskog nacionalnog tima i centar moskovskog CSKA Nenad Krstić.

(izvor i foto: Kurir/Nenad Krtić Tviter)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA