GOMILA POZNATIH, BALONI, TORTA... Pogledajte kako je bilo na promociji nove pesme Jovane Tipšin i ko je sve došao (VIDEO)

- Ovo je moj šesti singl po redu i moram da kažem da je pesma naišla na sjajan odjek kod publike. Trenutno imam saradnike kakve sam samo mogla poželeti - rekla je Jovana

  • 3

Jovana Tipšin imala je promociju nove pesme pod nazivom "Ovo je ljubav" u jednom beogradskom hotelu, a na njoj je bilo puno poznatih ličnosti. Pravo oduševljenje pristnih izazvao je dolazak kraljice narodne muzike Lepe Lukić koja je došla da ispoštuje Jovanu uprkos tome što je veče pre uganula nogu kada je izlazila iz kade.

- Jovanu jako cenim kao pevačicu i mnogo - rekla je Lepa.

- Ovo je moj šesti singl po redu i moram da kažem da je pesma naišla na sjajan odjek kod publike. Trenutno imam saradnike kakve sam samo mogla poželeti - rekla je Jovana.

Gosti su uživali u bogatoj trpezi na kojoj su se našle razne đakonije. Od poznatih faca videli smo Lepu Lukić, Martu Savić, Marka Bulata sa ženom Marijom, Indiru Aradinović Indiy, Seksi Sandru, Radmilu Misić, Ljupku Stević, Danijela Đurića...

Pogledajte spot za njenu novu pesmu:

Jovana Tipšin je popričala sa ekipom Telegrafa, a šta je rekla u intervjuu, pogledajte na sledećem snmiku:

Pogledajte i fotografije sa promocije:

Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AAA

    27. maj 2017 | 08:52

    Meni je ova zena toliko odvratna, antipaticna, da nemam reci.. Mozda je ona dobar covek, i mozda ja gresim dusu, ali......

  • čarls bronson

    27. maj 2017 | 08:28

    Nekada su se predstavljali albumi, sa deset i više pesama, koji su se prodavali u nekoliko stotina hiljada primeraka. I ovo, možda, može da bude pokazatelj našeg kontra ekonomskog napretka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA