≫ 

SEA STAR, DRUGO VEČE: "Dubioza" zagrejala, a nenadmašivi "The Prodigy" sa 20.000 ljudi napravili ludački spektakl u Umagu! (FOTO) (VIDEO)

Sinoć je kroz kapije "Sea Star" festivala prošlo oko 20.000 ljudi, a zvezde večeri bili su čuveni Britanci "The Prodigy", koji su Umag zapalili svojom neuništivom energijom

  • 0

Drugo veče Sea Star festivala u Umagu obeležili su legendarni "The Prodigy", koji su sinoć okupili oko 20.000 posetilaca iz cele Hrvatske, regiona i Evrope u prelepom turističkom kompleksu Stella Maris.

EXIT LETO LJUBAVI JE POČELO! Spektakularnim vatrometom otvoren prvi SEA STAR festival u Umagu! (FOTO)

Mejn stejdž sinoć je upalio svoje reflektore i zagrmeo nad Umagom, a zagrevanje je počelo uz rasploženog Urbana od 21 čas.

"Dubioza kolektiv" je i ovaj put napravila sjajnu atmosferu, a šaljivi momci sa prepoznatljivom energijom su kao i obično imali svoj "šou" konstantno komunicirajući sa publikom, koja ih je pratila u stopu, a na samom kraju predstavili su premijerno i novu pesmu.

Ipak, ono što se čekalo usledilo je nešto posle ponoći. Glavne zvezde večeri bili su "The Prodigy", koji su kao i obično napravili pravi spektakl.

Nastup su počeli sa 15 minuta zakašnjenja, u 00:15, a festivalski prostor bio je ispunjen do poslednjeg mesta! Ni u VIP-u nije bilo slobodnog stola, ispijala su se pića, đuskalo se, skakalo, a pogled na prepuni rizort i umaški ATP stadion "Gorana Ivaniševića" bio je impresivan.

Foto: Promo Foto: Promo

Povremene baklje u publici učinile su prizor još magičnijim, a suvo vreme i 20-ak stepeni dodatno su išli u prilog svemu.

Sjajna energija, sjajan performans, svetlosni i zvučni efekti, ono su na šta su momci već navikli publiku Exita, pa su i ovaj put usledile ovacije na kraju jednočasovnog nastupa, a potom još 15-minutni bis kada je zagrmeo njihov najveći hit "No Good".

Foto: Promo Foto: Promo

Petak na umaškom festivalu obeležilo je i regionalno hop-hop i rap okupljanje uz "Bad Copy".

Drugo veče festivala definitivno je ispunilo sva očekivanja, prošlo je bez incidenata, a Exit Leto ljubavi slavilo se do zore. Jednodnevne ulaznice po ceni od 249 kuna dostupne su tokom svih večeri, a večeras se sa nestrpljenjem očekuje nastup legendarnog Fatboy Slima.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsetimo, Sea Star festival traje do nedelje, 28. maja, do 20 časova, a Exit svoju avanturu nastavlja u Temišvaru od 3. do 5. juna, zatim na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 6. do 9. jula, a sama završnica je Sea Dance u Budvi od 13. do 15. jula.

(Telegraf.rs/B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA