• 6

Bila je 2 puta u "Velikom Bratu", dečko joj je poginuo, nestala je, postala voditeljka, a ovako sada izgleda Jelena Žeželj (FOTO) (VIDEO)

Jelena Žeželj i njen suprug Nemanja Seležan žive u San Dijegu

  • 6

Kada je prvi put učestvovala u "Velikom Bratu" 2007. Jelena Žeželj je privukla veliku pažnju zbog veze sa Stevanom Zečevićem Zekom. Međutim, doživela je tragediju kada je Zečević, zajedno sa još dvoje bivših učesnika ovog rijalitija, poginuo 29. decembra 2007. u saobraćajnoj nesreći. 

Pre 6 godina imali su seks u Velikom Bratu, raskidali, svađali se, na kraju se venčali, a ovako danas izgledaju Marijana i Nemeš! (FOTO)

Posle pogibije Zečevića, Zorice Lazić i Elmira Kuduzovića, prekinuto je emitovanje "Velikog Brata", a Jelena Žeželj se povukla iz javnosti.

Vratila se dve godine kasnije kada je učestvovala u "VIP Velikom Bratu".

Svojevremeno je Žeželjova bila u vezi sa još jednim učesnikom "Velikog Brata", Manuelom Stojanovićem, a imala je i romansu sa Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe.

Na veliku scenu Jelena Žeželj se vratila kada je postala voditeljka emisije "Ekskluziv" a krajem 2014. se udala za Nemanju Seležana i preselila u Ameriku.

A post shared by @gospodja_selezan on

Nemanja i Jelena su u septembru 2015. dobili sina.

A post shared by @gospodja_selezan on

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ¿¿¿

    Kao da nismo zaboravili ko je ona.Pa ne brise se to gumicom.Po svaku cenu se trudila da bude poznata neznam po cemu dobrom.

  • Ivan

    Ko zadnji devojci,njemu žena!

  • Asob

    Sad je uzorna majka i supruga-malo sutra!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima