≫ 

SEA STAR, ISTORIJSKA ZAVRŠNICA: Maestralni Fatboy Slim zatresao Umag i pomerio granice sa 20.000 fanova! (VIDEO) (FOTO)

20.000 fanova uživalo je sinoć u istorijskoj festivalskoj atmosferi uz svetske DJ zvezde Fatboy Slima, Spillera i Paula Kalkbrennera, kao i u spektakularnom vatrometu koji je ispunio nebo nad Umagom

  • 0

Glavna zvezda druge, i poslednje večeri Sea Star festivala u Umagu, kojim je jedan deo Exit Leta ljubavi ušao u samu završnicu, bio je čuveni di-džej i producent Fatboy Slim, čiji se nastup čekao svih ovih dana, ali i mesecima unazad! 

SEA STAR, DRUGO VEČE: "Dubioza" zagrejala, a nenadmašivi "The Prodigy" sa 20.000 ljudi napravili ludački spektakl u Umagu! (FOTO) (VIDEO)

Na "Addiko Tesla" glavnoj bini magovi elektronske scene sinoć su veče u Umagu učinili istinski nezaboravnim i zatresli predivnu lagunu, ali i upisali se u istorijski momenat Exita!

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon zagrevanja uz sjajnog Spillera, nešto pre jedan čas iza ponoći usledio je drugi po redu spektakularni vatromet Sea Star festivala, veći i od onog na otvaranju, kojim je dočekan legendarni Fatboy Slim, sedam godina nakon njegovog prošlog nastupa u Stella Marisu.

Foto: Promo Foto: Promo

Predivni rizort bio je sinoć mali da primi sve one koji su nestrpljivo čekali nastup ovog sjajnog Britanca, čija je energija bila na zavidnom nivou, a audio i vizuelni efekti bili su neopisivi!

Foto: Promo Foto: Promo

Exit Leto ljubavi sinoć je bilo u svom punom jeku, budući da energija koju je Fatboy Slim tokom nešto jače od sat vremena nastupa širio sa publikom nije mogla da se opiše. U njegovom performansu uživali su i mladi i stari, đuskanje i odlična komunikacija i "vožnja" majstora elektronske muzike, činili su prizor koji se teško mogao opisati.

Foto: Promo Foto: Promo

Fatboy Slim "provozao" je oduševljenu publiku kroz hitove "Rockfaller Skank", "Right Here, Right Now", Push The Tempo" i druge, a u jednom momentu se na velikom video-bimu iza njega pojavila i slika legendarnog Princa, zbog čega su usledile ovacije. Tačno u dva sata iza ponoći oprostio se od fanova, koji će ovo veče sigurno dugo, dugo pamtiti, a Exit slaviti kao istorijsko!

EXIT LETO LJUBAVI JE POČELO! Spektakularnim vatrometom otvoren prvi SEA STAR festival u Umagu! (FOTO)

Nakon ludila uz Fatboy Slima, usledio je nastup Paula Kalkbrennera, sa kojim su prisutni u umaškoj laguni dočekali zoru.

Foto: Promo Foto: Promo

Sama završnica festivala odigrava se danas, uz besplatni celodnevnu žurku i svetsku zvezdu DJ Mahmuta Orhana, čiji nastup počinje u 16 časova.

Foto: Promo Foto: Promo

Na osnovu naših utisaka, Sea Star festival definitivno je pun pogodak Exit manije, koji je opravdao sva očekivanja uz sjajne izvođače i neverovatnu lokaciju koju je posetiocima iz cele Evrope i zaljubljenicima u ovu vrstu festivala, pružio tokom proteklih dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsetimo, Exit svoju avanturu nastavlja u Temišvaru od 3. do 5. juna, zatim na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 6. do 9. jula, a sama završnica je Sea Dance u Budvi od 13. do 15. jula.

(Telegraf.rs/B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA