Smejali su joj se kada je stidiljivo rekla da je zatvorska čuvarka i šta će pevati, a onda je PUSTILA GLAŠČINU i oduvala ih iz stolica! (VIDEO)

Sem Bejli je pre četiri godine zapanjila sve kada se pojavila u britanskom "X Factoru" i na kraju, pobedila

  • 0

Priča o Sem Bejli je dokaz da ponekad zaista možete da ostvarite svoje snove, a sve je počelo kada se krajem leta 2013. majka dvoje dece iz Lestera, i zatvorska čuvarka po zanimanju, pojavila u "X Factoru" i sve oborila s nogu neverovatnim glasom.

Pre 4 godine cela Srbija je plakala zbog nje, nestala je iz javnosti, a sada živi u Kataru i izgleda ovako (FOTO) (VIDEO)

Na prvoj audiciji, članovi žirija su skoro sa podsmeehom gledali stidljivu Sem koja je najavila da će otpevati veoma tešku numeru "Listen" koju izvodi Bijonse...

Dvadesetak sekundi kasnije, iste te sudije su u šoku gledale u Bejlijevu koja se pretvorila u pravu "muzičku zver" i pokazala da ima glas koji se retko nalazi.

Pogledajte kako Sem Bejli peva "Listen":

Tu se priča o skromnoj Sem ne završava, i ona je nastavila sa fantastičnim nastupima i na kraju je pobedila u "X Factoru".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA