≫ 

Rođena nova festivalska zvezda Evrope: 50.000 fanova za prvi SEA STAR u Umagu! (VIDEO) (FOTO)

Sea Star je opravdao titulu jednog od najiščekivanijih festivala na Jadranu i već u premijernom izdanju postigao visok Exit standard

  • 1

Nakon četiri nezaboravna dana, od 25. do 28. maja, uz spektakularne nastupe i nepresušnu energiju, završeno je prvo izdanje Sea Star Festivala u sunčanoj laguni odmarališta Stella Maris u Umagu.

SEA STAR, ISTORIJSKA ZAVRŠNICA: Maestralni Fatboy Slim zatresao Umag i pomerio granice sa 20.000 fanova! (VIDEO) (FOTO)

EXIT Leto ljubavi, koje spaja čak četiri zemlje regiona, počelo je na najbolji mogući način i lansiralo novu sjajnu zvezdu na festivalskom nebu Evrope, a Sea Star je opravdao titulu jednog od najiščekivanijih festivala na Jadranu.

Foto: Promo Foto: Promo

Osam meseci priprema i nezapamćeno interesovanje od same najave dolaska festivala u Hrvatsku, za rezultat ima da je Sea Star već od premijernog izdanja postao jedan od najvećih morskih festivala u Evropi.

S nastupima svetskih hedlajnera, vrhunskom produkcijom i više od 50.000 oduševljenih posetilaca iz preko 70 zemalja, koji su tokom četiri dana i noći prošli kroz festivalske kapije, Sea Star je već u premijernom izdanju postigao visok EXIT standard.

Ako se tome još doda da je sve proteklo bez ijednog incidenta ili bilo kakve štete, može se s pravom reći da je rođena nova festivalska zvezda Hrvatske, regiona i cele Evrope.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA