BELEF: "Operacija trijumf" za kraj festivala!

Nastupom bivših učesnika rijalitija "Operacija trijumf" Mike Kostić, Sonje Bakić i Vukašina Brajića u subotu će biti završen Belef na Kalemegdanu

  • 0

Akustičnim koncertom grupe "Neverne bebe" u petak i nastupima Mike Kostić, Sonje Bakić, Vukašina Brajića  i Petra Filipina u okviru Talent šoua u subotu biće završen Belef na Kalemegdanu, koji se održava kao jedan od 14 programa ovogodišnjeg Belefa. Koncerti počinju u 21:30.

Od 6. jula, kada je ovaj program počeo, u rovu iza Vojnog muzeja na Kalemegdanu održana su četiri koncerta (Dejan Cukić, Negativ, Sergej Trifunović Bend, Flamingosi), a u bioskopu na otvorenom je prikazano deset filmova o muzici i dizajnu, u selekciji festivala 7 veličanstvenih i Beogradske nedelje dizajna, dok je Nacionalna geografija Srbije održala četiri fotografske radionice. Interesovanje i odziv publike na svim programima pokazali su jos jednom koliko su ovakvi programi na otvorenim prostorima tokom letnjih meseci omiljeni u Beogradu.

U okviru Belefa na Kališu Staropramen pivo, kao zvanično pivo festivala, organizuje dobro druženje i takmičenje u pikadu tokom trajanja muzičkog programa.

Ulaz je slobodan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA