≫ 

ŠOK! Indira posle 20 godina napustila grupu Colonia! (FOTO)

Pop zvezda odlučila je da kaže zbogom saradnji sa ekipom sa kojom je pre 20 godina započela muzičku karijeru

  • 2

Indira Levak napustila je grupu Colonia čija je pevačica više od 20 godina!

PRIVATNA TERETANA, MUZIČKI STUDIO... Zavirite u raskošnu kuću poznate pevačice (FOTO)

Kako je istakla, vreme je za solo karijeru, a o grupi čiji je bila zaštitni znam ima samo reči hvale.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vreme je da okrenem smer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realizujem neostvarene želje i snove. "Colonia" je divan period moje pevačke karijere, moje prošlosti, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su deo mene kao umetnice, zauvek. Sada ću kao INDIRA, zajedno sa timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmeriti na sveže ideje i želje moje verne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi" - objavila je  pevačica.

- Ništa se ne menja kada su u pitanju naša druženja i pevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti!", poručila je Indira.

Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri,  vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti,  tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca  moju prepoznatljivu energiju usmjeriti  na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira!!! #respecttomyfans#ilovemyfans #indiraidedalje#love#joy#energy# #životjesada

Објава коју дели Indira Levak Official (@indiralevak) дана

Indira je nakon ove objave sa fanovima podelila još jednu poruku, nakon mnoštva pitanja šokiranih fanova.

- Znam da sada imate mnogo pitanja za mene, ali dragi moji sve je kao i pre! Ista energija, ista ekipa na pozornici, samo dodajem sveže muzičke ideje celom doživljaju! Zar to nije sjajno?! - poručila je Indira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    1. jun 2017 | 22:24

    Znaci nista od nje vise. To mu dodje kao Jelena Rozga i Magazin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA