POLICIJA: Sejdž Stalone bio diler?

Organi vlasti isklučile mogućnost da je preminuli sin Silverstera Stalonea bio zavisnik. U Sejdžovoj sobi pronađeno 60 praznih bočica za koje se veruje da su bile ispunjene jakim analgetikom Vikodinom

  • 0

Posle smrti svog sina Sejdža, Silvester Stalone angažovao je privatnog istražitelja kako bi saznao sve detalje oko ovog nemilog događaja. Policija smatra da Sejdž nije bio zavisnik od droge, jer je bio "fino popunjen".

- Na visinu od 178 centimetara imao je 85 kilograma, a zavisnici su obično mršavi kao štapići – rekao je izvor iz policije za "TMZ".

U Sejdžovoj sobi pronađeno je više od 60 praznih bočica, a sudeći prema nalepnicima, u pitanju je bio jak analgetik Vikodin. Takođe, pronađeno je nekoliko vrećica u kojima je, kako se sumnja, bio smrvljeni Vikodin. Na osnovu ovih pretpostavki veruje se da je Sejdž Stalone bio diler.

Policija će istražiti odakle Sejdžu toliko Vikodina, koji se samo izdaju uz lekarski recept. Iako još službeni rezultati nisu još poznati, policija smatra da se sin Silvestera Stalonea slučajno predozirao.

(izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA