DRAMA NA PROBI TALENTA: Članici žirija iznenada pozlilo, kolege pritrčale da joj pomognu

Neprijatne scene na generalnoj probli emisiji "Ja imam talenat", ali sve na kraju ispalo dobro i članica žirija se dobro oseća

  • 0

Jedna neprijatna scena desila se na generalnoj probi emisije "Ja imam talenat". Članici žirija ovog takmičenja Danici Maksimović se slošilo, pri čemu su ostali članovi žirija, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović, ali i članovi produkcije, su brzo reagovali i Danici pružili pomoć.

Glumici je odmah posle bilo bolje.

- Imala sam mnogo poslovnih obaveza u proteklom periodu, zbog toga mi je pozlilo, ali nije ništa strašno, ubrzo sam se osećala mnogo bolje. Jedva čekam superfinale, uzbuđena sam jer ćemo konačno saznati ko će osvojiti titulu najtalentovanijeg. Imali smo sjajne kandidate, meseci potrage su iza nas i mislim da smo uradili odličan posao. Večeras ćemo mi, članovi žirija, konačno moći da se opustimo i uživamo u nastupima superfinalista, jer je publika ta koja odlučuje, a ne mi. Gledajte superfinale, jer, ako je suditi po generalnoj probi, očekuju vas fantastični nastupi, dostojni svetske scene - rekla je Danica Maksimović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA