Rambo improvizovao Zidić!

Rambo Amadeus i Larska obradovali su danas popodne Beograđane besplatnom mini svirkom na Zidiću Doma omladine, čime su najavili Arsenal Fest 07, koji će biti održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu

  • 0

Legendarni Rambo sa svojim bendom priredio je prvorazredan džez sešn, spojivši nekoliko stvari u jednu neprekidnu improvizaciju, začinjenu moćnim gruvovima ritam sekcije, nadahnutim duvačima i njegovim majstorskim pletenjem gitare.

- Kragujevac nije daleko, dođite na Arsenal Fest i lepo se provedite - poručio je Rambo, koji nastupa na Arsenalovom Garden Stage-u 24. juna, kada su i Goblini, Kralj Čačka, Damir Urban i drugi.

Mini koncert "Arsenal na Zidiću DOB-a" bio je sjajna prilika da se Beograđani upoznaju sa Larskom, mladom alternativnom trojkom sa dva basa i bubnjem, koja je izvela pesme "JeffreyIn My Loungs", "Can't Steal It", "My Name Is Nobody" i "Albatross". Larska nastupa 23. juna na Garden Stage-u, uz Brkove, Pero Defformero, Bjesove i druge.

Foto: Aleksandar Arežina Foto: Aleksandar Arežina

Na Arsenal Festu 22, 23. i 24. juna nastupaju između ostalih i Anthrax, Kerber, Orthodox Celts, Škrtice, Skindred, Dub FX, Repetitor, Ana Popović, Thievery Corporation, Darko Rundek i brojni drugi. Za Arsenal Fest 07 pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA