TOP 5 najpoželjnijih srpskih neženja (FOTO)

Najpoželjniji srpski neženja je Novak Đoković, a u stopu ga prate Marko Mišković, Vlado Georgiev, Vlada Vuksanović i Vanja Udovičić

  • 1

Oni su najzgodniji, najpopularniji, najplaćeniji, dakle - NAJPOŽELJNIJI muškarci u Srbiji.  Posle objavljivanja Top liste najpoželjnijih srpskih udavača, evo pikanterija i za dame. Krećemo sa neženjama koje bi sve srpske majke poželele za zetove: 

1. Novak Đoković – Najbolji svetski sportista sigurno je najpoželjniji srpski neženja. Svojom harizmatičnom pojavom i teniskim umećem osvojio je mnoga srca, pogotovo ženska. Na žalost devojaka, Novak je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa Jelenom Ristić.

 

2. Marko Mišković – Sin vlasnika kompanije "Delta“ važi za zavodnika među ženskom populacijom. Mladi uspešni biznismen nedavno je obnovio vezu sa dugogodišnjom devojkom Jovanom Nikolić.

3. Vlado Georgiev – Popularni pevač takođe važi za poželjnog srpskog neženju. Svojim nastupima i pesmama osvaja ženska srca. Prema pisanju medija, Vlado je oterao svoju devojku Irenu Market zato što ga je navodno iskoristila.

4. Vlada Vuksanović - Pobednik ovogodišnjeg "Survajvera“ je za kratko vreme postao miljenik ženske populacije. Mladi srpski maneken je u navodnoj vezi sa atraktivnom novosadskom pevačicom Natašom Bekvalac s kojom je nedavno snimio spot za pesmu "Pozitvna sam".

5. Vanja Udovičić – Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije veliki je miljenik ženskog sveta. Udovičića su mediji spajali sa pevačicom Marinom Tadić i "modelsicom" Larom Bajčetić, a poslednje informacije govore da je u "šemi" upravo sa jednom od naših Top udavača, teniserkom Anom Ivanović.

(Telegraf.rs / Foto: Slobodan Pikula i Scandal.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA