Kristijan Bejl o tragediji: Užasan osećaj

Britanski glumac, koji tumači ulogu Brusa Vejna i Betmena u filmu “Uspon mračnog viteza”, obratio se povodom masakra u biskopi u Aurori, gde se prikazivalo novo ostvarenje Kristofera Nolana

  • 0

Velika tragedija desila se u petak u Aurori u Koloradu, gde je izvesni Džejms Holms usmrtio 12 osoba, a ranio 58 osoba na projekciji novog filma Kristofera Nolana "Uspon mračnog viteza". Povodom tog nemilog događaja, javnosti se obratio Kristijan Bejl, koji tumači ulogu bogataša Brusa Vejna i njegovog altera ega Betmena.

- Reči ne mogu da izraze užas koji osećam. Ne mogu da počnem da u potpunosti shvatam patnju i bol njihovih najmilijih, ali moje srce ide njima – rekao je Bejl.

Reditelj novog holivudskog blokbastera Kristofer Nolan je svoje obraćanje imao u petak.

- Govoreći u ime ekipe i glumaca filma "Uspon mračnog viteza", želeo bih da izrazim našu duboku bol povodom ove besmislene tragedije, koja je pogodila celu zajednicu Aurore. Ne bih da pretpostvljam ništa u vezi žrtava i pucnjave, osim toga da su bili tamo da gledaju film – rekao je Nolan u petak.

Džejms Holms, koji je izvršio masakr obučen kao Džoker, kojeg je u prošlom delu filma glumio Hit Ledžer. O tragediji je pričao i otac preminulog glumca.

- Ne možemo kriviti Hita ili lika kojeg je glumio. To je najmanja moja briga. Više sam zabrinut za porodice i druge ljude koji su bili uključeni u tragediju – rekao je Kim Ledžer.

(Telegraf.rs / Foto: Jutjub, Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA