Nestala majka Majkla Džeksona?

Ketrin Džekson, majka preminulog kralja popa, navodno je nestala u subotu uveče. Jedan od njenih sinova Džermejn Džekson tvrdi da je ona dobro i da se odmara u Arizoni

  • 1

Ketrin Džekson, majka preminulog pevača Majkla Džeksona, navodno je nestala. Nestanak, koji je prijavio njen nećak Trent, dogodio se u subotu kasno uveče. Naime, unuci gospođe Džekson nisu mogli da uspostave kontakt sa njom skoro nedelju dana.

Međutim, jedan od njenih sinova Džermejn Džekson demantovao je ove tvrdnje, rekavši da je njegova majka dobro i da se odmara u Arizoni.

- Želim da uverim sve (čak i iznenadne medicinske eksperte) da je majka dobro, i da se odmara u Arizoni po naredbni lekara, ne nas – napisao je Džermejn na svom Tviter nalogu, dodavši:

- Ovo je naša majka i njeno zdravlje je najvažnije. Ništa ne izmišljamo i ne nameštamo. Mi samo sprovodimo preporuku doktora. Tačka. – rekao je Džekson.

Ketrin Džekson je, prema rečima njenog advokata Sendi Ribere,otputovala sa ćerkom Rebi kako bi prisustvovala koncertu svojih sinova.

Zabrinost je izrazila i ćerka Majkla Džeksona Paris, i to preko Tvitera.

- Da, moja baka je nestala. Već nedelju dana nisam razgovarala sa njom i želim da se odmah vrati kući

Što se same porodice Džekson tiče, ona je nedavno zatražila novu raspodelu imovine preminulog kralja popa, zato što su advokati, navodno, falsifikovali Majklov potpis na testamentu.

(Telegraf.rs / Foto: Jutjub)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA