≫ 

Danica rekla da ide samo na NUDISTIČKE plaže, Amidžić je pitao GDE bi se gledali kad bi se sreli, zbog njenog odgovora je ZANEMEO! (VIDEO)

Danica je briljirala u emisiji Ognjena Amidžića koji se nikada nije više pogubio u sopstvenoj emisiji

  • 2
Danica Maksimović, Ognjen Amidžić Printskrin: Youtube/AmiG Show

Sam kraj sinoćne emisije Amidži šou bio je zaista pravi šou, pošto je Danica Maksimović iznenada pomenula nudizam i nudističke plaže.

SRUŠILA SE USRED EMISIJE! Goca Tržan pala na pod zbog Nikolijine ODVALE, a onda je žestoko spustila! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, kada je Ognjen Amidžić rekao da telefonske linije nisu radile i da će letovanje rastaliti gosti u emisiji, Danica se ubacila komentarom:

- Evo ja ću prva da pitam... Neka dobra "nudi" plaž,a, pošto ne idem više na Adu Bojanu - obratila se Danica Ognjenu.

- A voliš nudističke plaže? Nisam znao - rekao je Ognjen.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Ja samo nudističke plaže, samo nudizam! - odgovorila je Danica dok je Ognjen prokomentarisao kako nikada ne bi mogao da bude nudista. Danica mu je odgovorila da tako misli zato što nije probao, a onda ju je Amidžić upitao hit pitanje!

- Sad, mi se sretnemo na nudističkoj plaži...gde se mi gledamo? Ne zezam se - upitao je voditelj, a odgovor Danice Maksimović naterao ga je da se zacrveni kao nikada!

Pogledajte:

Podsetimo, Danica je prošlog leta uslikana potpuno gola na crnogorskoj Adi Bojani, što je i razlog iz kog je sada navela da tamo više neće ići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    7. jun 2017 | 11:26

    Zar je to moguće da u 21 veku nudistička plaža za mnoge je tabu ? Voda i vetric miluju svaku poru tela , to ne može da zameni ničije ruke ... Nešto najlepše plivati i šetati kao od majke rodjene ...

  • Ljubica

    8. jun 2017 | 15:31

    Neka ide i bas nas briga.ja sam isla jos kada je bila jedinstvena jugoslavija.a damica sta pravi dramu glumata ko da mi neznamp sta je nudizam ona nas prosvecuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA