≫ 

Kiki i Piloti pozivaju: "Hajde zajedno da sanjamo" 10. juna na Tašu! (VIDEO)

Ulaznice za ovaj letnji koncertni ugođaj su u prodaji u sistemu Eventima

  • 1

Još samo nekoliko dana ostalo je do velikog beogradskog koncerta Kikija Lesendrića i Pilota na kultnom stadionu Tašmajdan.

Piloti se uveliko spremaju za ovaj nastup, a želja im je da njihova publika sa ovog muzičkog putovanja ponese mnogo pozitivne energije.

- Jako se radujemo svirci na Tašu. Voleo bih da taj koncert bude putovanje kroz diskografiju Pilota. Uvek ima onih kod kojih emocije prorade na naše prve pesme, poput "Ne veruj u idole", ali i onih koji više vole naše nove pesme. Kada imate karijeru koja traje dugo, postoji mnogo pesama koje treba odsvirati - rekao nam je Kiki, u susret koncertu 10. juna na stadionu Tašmajdan.

Zatekli smo ih na probi za koncert u odličnom raspoloženju. Celi bend s nestrpljenjem iščekuje susret sa beogradskom publikom, ali i njihovim fanovima koji na ovaj koncertni spektakl dolaze iz zemalja u regionu.

- Javljaju nam se prijatelji i fanovi iz svih zemalja u okruženju, dolaze da zajedno sanjamo u toj junskoj noći. Nadam se da ćemo imati i zvezdano nebo i da će biti jedna istinska "noć kao iz sna" - sa osmehom na licu nam kaže Kiki.

Kao gosti na koncerti nastupiće "Stari rock majstori".

- Slušao sam ih u Zvezdara teatru i oduševio se, mnogo su dobri - kaže nam Kiki. - Utrli su put u ovim rokenrol vodama, a sastav čine članovi "Silueta", "Džentlmena" i "Elipsa", mada neće svi doći jer žive na različitim krajevima sveta. Oni nisu predgrupa, sviraće kao naši gosti, da pokažemo klincima ko su ljudi koji su stvorili beogradski rokenrol ritam.

Ulaznice za ovaj letnji koncertni ugođaj su u prodaji u sistemu Eventima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA