PARNI VALJAK ANTOLOGIJA: 64 pesme na 4 diska!

U okviru "Antologije", osim diskova s muzikom, nalaze se i tekstovi renomiranih autora koji su pisali o uticaju benda na muziku i muzičku scenu ne samo bivše Jugoslavije, već i šire.

  • 0

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Parni Valjak je napravio presek prvih 40 godina rada i izdao tvrdo ukoričeno četvorostruko izdanje "Parni Valjak – Antologija".

Na četiri diska nalaze se 64 pesme, koje su tematski podeljene u četiri celine:

-  "Baladerstvo", sa najlepšim baladama,

-  "Iskoraci", pesme koje su pomerile granice žanrova,

- "Rokologija", sa 16 rock hitova benda i

- "Popistika", na kojem su najlepše pop pesme.

Foto: Promo Foto: Promo

U okviru "Antologije", osim diskova s muzikom, nalaze se i tekstovi renomiranih autora koji su pisali o uticaju benda na muziku i muzičku scenu ne samo bivše Jugoslavije, već i šire. "Antologija" je bogato opremljena arhivskim i retko viđenim fotografijama, kao i starim novinskim člancima, koji će sigurno obradovati brojne fanove benda. U susret beogradskom koncertu 24. juna na Tašmajdanu objavili su i novi singl pod nazivom "Ljubav", koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje.

Foto: Promo Foto: Promo

Parni Valjak očekuju brojni koncerti u regionu, a ulaznice za trosatni koncertni spektakl "2u1" na Tašmajdanu mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Ticketsa i u WinWin radnjama. Cena ulaznica je od 1.800 do 2.400 dinara, zavisno od kategorije mesta.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA