Pljuvale su se bez milosti, a sada je Marina Tucaković spremna da oprosti Dari dug od 20.000 evra... POD JEDNIM uslovom

- Neka radi ko šta hoće, što se mene tiče, ja sam čovek i umem da praštam. Zašto i njoj ne bih oprostila? - poručila je Marina Tucaković

  • 5

Svojevremeno su Marina Tucaković i Dara Bubamara bile dobre prijateljice, međutim žestoko su se posvađale nakon što je Bubamara ostala dužna čak 20.000 evra za pesme koje joj je Marina napisala.

SUD ODLUČIO: Lukas mora da plati Marini Tucaković 100.000 evra, a ovih 20 hitova više NE SME da peva! (VIDEO)

Na Darinom albumu "Delete" iz 2013. nalazi se devet Marininih pesama, za koje Tucakovićeva nikada nije dobila pare od Dare.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Ubrzo je puklo njihovo prijateljstvo, i njih dve su se žestoko prepucavale preko medija. Marina je tada Dari poručila: "Kako te nije sramota? Digla sam te iz mrtvih, na mojim pesmama si zaradila milione, kupila stanove...".

Dara joj nije ostala dužna, i Tucakovićevu je nazvala alkoholičarkom, i konstatovala da je ona hitove imala i pre saradnje sa Marinom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, stvari su se sada primirile donekle, i priča se da je Tucakovićeva spremna da Dari oprosti dug od 20.000 evra, pod uslovom da je Bubamara prva nazove i izvini joj se.

- Pa dobro, šta je tu je. Neke stvari, i da hoćeš, ne možeš da promeniš. Nije Dara jedina koja duguje, ima ih i previše. Neću da nabrajam. Neka radi ko šta hoće, što se mene tiče, ja sam čovek i umem da praštam. Zašto i njoj ne bih oprostila? Pa nije sve u novcu. Neke stvari i reči više bole od novca. Dara i ja samo se dobro slagale i privatno i poslovno, pružila bih joj ruku. O tom potom, neka bude kako treba da bude. Ne razmišljam mnogo o tome, iskreno da vam kažem - izjavila je Marina Tucaković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A ovako je Aca Lukas odgovorio na priče da Marini Tucaković duguje 100.000 evra:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA