BELEF: Mika i Sonja oduševile publiku na zatvaranju festivala (VIDEO)

Pogledajte kako Mika Kostić i Sonja Bakić, dve bivše učesnice "Operacije trijumf", izvode hitove "Somebody That I Used To Know" i "New York"

  • 0

Akustičnim koncertom Mike Kostić, Sonje Bakić  i Petra Filipina u subotu je završen Belef na Kalemegdanu. 

Iako je od 6. jula, kada je ovaj program počeo, u rovu iza Vojnog muzeja na Kalemegdanu održano nekoliko koncerta renomiranih zvezda (Dejan Cukić, Negativ, Sergej Trifunović Bend, Flamingosi, Neverne bebe), čini se da je upravo nastup bivših učesnica "Operacije trijumf", potpomognutih mladim pevačem iz Niša ostavio možda i najbolji utisak.

Mika, Sonja i Petar izvodili su, pred oduševljenom publikom  najveće svetske hitove u svom aranžmanu, a zahvaljujući sjajnim akustičarima koji su ih pratili koncert je zaslužio najveću moguću ocenu.

Pogledajte snimak nastupa Mike Kostić i Sonje Bakić koje su duetski izvele Gotjeov hit "Somebody That I Used To Know", kao i Mikino izvođenje pesme Ališe Kiz - "New York".

Dve bivše učesnice "Operacije trijumf" zapevale su zajedno prvi put posle nastupa u ovom rijalitiju, kada su, takođe, duetski maestralno izvele pesmu "Free your mind". Bez prethodne probe, izašle su na binu i još jednom demonstrirale ogromni talenat.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA