OK cinema zona na Tjentištu!

I ove godine jedistveni filmski doživljaj pod zvezdanim nebom biće im omogućen zahvaljujući nastavku uspešne četverogodišnje saradnje između OK Festa i Operacije kino

  • 0

Svi posetioci ovogodišnjeg OK Festa imaće priliku da u OK cinema zoni tokom tri festivalske večeri uživaju u svetskim filmskim ostvarenjima.

I ove godine jedistveni filmski doživljaj pod zvezdanim nebom biće im omogućen zahvaljujući nastavku uspešne četverogodišnje saradnje između OK Festa i Operacije kino.

- Operacija kino četvrtu godinu za redom nastavlja uspješnu saradnju sa OK Festom koji se svake godine tradicionalno održava na Tjentištu. U okviru OK Festa i ove godine će se prikazati tri filma koja su pažljivo odabrana od strane ekipe Operacije kino - izjavila je Ajla Tucaković, predstavnica putujećeg kina Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra.

Filmovi koje će publika biti u prilici da pogleda na Tjentištu svake večeri od 21:00 u okviru OK cinema zone, koja je locirana ispred Hotela "Mladost" su:

"SING STREET" – petak, 30. juni

"TOUR DE FRANCE" – subota, 01. juli

"NESLAVNO SLAVNA FLORENCE" – nedelja, 02. juli

 #budiOK ….dođi na Tjentište!!!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA