Turci na beogradskom splavu snimaju hit seriju! (FOTO)

- - Bio sam sa ekipom Merjem Uzerli prošle godine, i izašli smo baš na ovo mesto, i taj provod pamtim - rekao je Serdar Basbug, glavni kostimograf i jedan od producenata serije "Sulejman veličanstveni"

  • 5

Nakon što su prošle godine završili snimanje filma u Beogradu, ekipa turskih glumaca ponovo stiže u glavni grad Srbije. Glavni kostimograf i jedan od producenata serije "Sulejman veličanstveni", Serdar Basbug dane i noći provodi na beogradskom splavu Šejk en Šejk, gde užurbano radi na pripremama za novi projekat.

- Odavde, iz mreže najbolje vidim Kalemegdan, i već u glavi pravim određene kadrove, kaže Basbug i dodaje: Snimaćemo na četiri lokacije u i izvan Beograda, i verujem da ćemo deo koji se snima u Srbiji završiti u toku leta i početkom jeseni.

Serdar kaže kako je jedan izlazak bio presudan kada je doneo odluku da radi na ovom projektu, i to baš u Beogradu.

- Bio sam sa ekipom Merjem Uzerli prošle godine, i izašli smo baš na ovo mesto, i taj provod pamtim. Pre dve nedelje ponovo sam došao, i bilo mi je dovoljno pet minuta da donesem odluku vezanu za seriju na kojoj upravo radim.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsećanja radi, sultanija Hurem, odnosno glumica Merjem Uzerli boravila je prošle godine u Beogradu gde je snimala film, a izlazila je upravo na ovaj splav.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA