Šetao je najveće seks-bombe, žene su otkidale za njim, a Petar Kapisoda danas izgleda potpuno drugačije! (VIDEO)

Zgodni Cetinjanin sportom je profesionalno počeo da se bavi 1992. godine, a odmah je dobio titulu najzgodnijeg crnogorkog sportiste

  • 21

Kada su u pitanju crnogorski sportisti veliki je broj onih koje su "kitili" titulama najzgodnijih. Međutim, onaj koji je najduže poneo istu jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubedljivo najboljeg frajera među sportistima.

Bila je među najzgodnijim srpskim pevačicama, drastično se ugojila, nestala, sada se vratila i izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Petra su godinama povezivali za raznim lepoticama među kojima je bilo mnogo onih iz javnog života. Samo neke od njih su Marija Karan, Tijana Stajšić, voditeljka Dejana Rosuljaš...

Foto: MNPress/Marko Metlass Foto: MNPress/Marko Metlass

Međutim, od tragedije kada je njegov rođeni brat Filip ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe, Petra smo vrlo retko viđali u medijima, a još manje smo čitali o njegovom privatnom životu.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Ono što se sada zna jeste da je ostao u svetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore. Tokom zavidne karijere Kapisoda je igrao za Lovćen, Crvenku, Zagreb, Crvenu zvezdu, Partizan, Bosnu Sarajevo i West HBC, a sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj.

Kapisoda se sada pojavio u spotu crnogorske pevačice Andree Demirović, inače bivše supruge sadašnjeg dečka Milice Todorović, koreografa Miloša Paunovića.

Printskrin: Youtube/Neko Tamo Printskrin: Youtube/Neko Tamo

Pogledajte i snimak, u kojem se vidi koliko se Petar promenio, ali se da zaključiti da i dalje odlično izgleda. Petar danas ima 40 godina.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA