UVRNUTO: Dejvid Arket noćni klub ukrasio golim slikama svoje pokojne majke! (FOTO)

Arket kaže da je na ovaj način želeo da oda počast majci koja je početkom šezdesetih u Njujorku radila kao striptizeta

  • 0

Glumac Dejvid Arket je izabrao neobičan način za dekoraciju noćnog kluba koji je otvorio u Los Anđelesu - zidovi su ukrašeni golišavim slikama njegove pokojne majke, nekadašnje striptizete!

Prvi posetioci kluba koji se zove "Butsi Belous" po umetničkom imenu Arketove majke, bili su šokirani kada su videli njene smele fotografije, uključujući tu i one inspirisane sado-mazo temama.

- Ljudi su mi rekli: "Čoveče, tvoja majka je gola svuda po klubu". Ali, ovo je bio način da odam počast njenoj mladosti. Početkom šezdesetih je u Njujorku radila kao striptizeta, a kasnije je postala bračni savetnik. Sećam se kada sam prvi put pronašao njene razgolićene slike, bio sam neprijatno iznenađen, ali ona mi je poručila: "Nemoj da se stidiš, ljudsko telo je predivno" - izjavio je Arket koji je dodao da ipak razmišlja da slike prekrije kada bude dovodio svoju osmogodišnju kćerku Koko u klub.

(Telegraf.rs/The Sun/Foto: Bootsybellows.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA