AHH, ZORANNAH... Za preplanulu guzu je dobila 66.000 lajkova, a sada je uvećanim grudima načisto raspametila sve! (FOTO)

Dok Zorannah uživa na prelepim peščanim plažama, njeni pratioci na Instagramu uživaju u provokativnim fotografijama ove blogerke

  • 26

Najpoznatija srpska modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već nekoliko dana oduševljava obožavaoce seksi fotografijama sa egzotičnih destinacija. 

JA SAM BREND! Zorannah nikad iskrenije o poslu, dečku fudbaleru i tome koliko programa koristi kada FOTOŠOPIRA jednu sliku (VIDEO)

Zorana svakodnevno dobija gomilu komplimenata na račun svog izgleda, a kada je pokazala seksi guzu u bikiniju, napravila je totalni haos na Instagramu.

Za jednu fotografiju dobila je više od 35.000 lajkova...

Foto: Instagram/zorannah Foto: Instagram/zorannah

Dok je drugom oduševila 31.000 svojih pratilaca...

Foto: Instagram/zorannah Foto: Instagram/zorannah

Sada je pokazala i kako izgleda u jednodelnom, ali ništa manje provokativnom kostimu, kojim je u prvi plan istakla grudi. Nakon ovoga, povela se priča o tome da li je Zorannah malo uvećala grudi, ili je ipak samo reč o dobrom izboru kupaćeg...

Foto: Instagram/zorannah Foto: Instagram/zorannah

Ne propustite da pogledate i o čemu smo nedavno proćaskali sa Zoranom:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA