ZALJUBLJENA: Cecina ćerka u vezi sa sinom proslavljenog golmana! (FOTO)

Ćerka srpske zvezde Cece Ražnatović Anastasija odnedavno se zabavlja sa Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg čuvara mreže Partizana Radeta Zalada

  • 17

Ćerka srpske zvezde Cece Ražnatović Anastasija odnedavno ima novu simpatiju, a kako prenosi "Alo!" ona je već neko vreme u vezi sa mladim fudbalerom Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Radeta Zalada.

Anastasijin dečko je Nemanja Zalad, sin Radeta, koji je svojevremeno branio u Partizanu, a već neko vreme su nerazdvojni i lepo im je zajedno o čemu svedoče fotografije postavljene na njenom Fejsbuk profilu.

Koliko je Cecina naslednica srećna i zaljubljena, svedoči i to što je kao profilnu sliku na svom Fejsbuk nalogu okačila upravo onu na kojoj se ljubi sa svojim dečkom.

Čuveni golman Rade Zalad, koji je branio u Partizanu dok je Željko Ražnatović Arkan bio vođa navijača Crvene zvezde, kaže da ne zna sa kim je njegov sin i da on kao punoletan odlučuje o tome.

- Ne znam ja s kim je moj sin, on je punoletan i sam odlučuje o tome - kaže Rade Zalad, i dodaje da ga sin nije upoznao sa Cecom.

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tolle

    26. jul 2012 | 00:41

    Cekajte ljudi, Anastasija je 98. godiste sto znaci da je MOZDA napunila 14 godina.A Zaladov sin je punoletan, sto znaci da ima bar 18.Pa ona je za njega dete...

  • Coa

    26. jul 2012 | 11:13

    dobru sisu ima mala pazi donju sliku...

  • JA

    26. jul 2012 | 15:16

    sponzorusa od malena :) tek izasla iz pelena, a vec se vuce sa sinovima poznatih licnosti..klasika..tako ce i Karleusina mala za koju god :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA