Suri Kruz o taksiju: Mama, je l' to naša nova limuzina?

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms prvi put se vozila taksijem. Osim toga, šestogodišnja devojačica prvi put je putovala komercijalnim letom, a celom situacijom je bila blago iznenađena

  • 2

Suri Kruz se nedavno prvi put upoznala sa transportom koji koriste "obični građani". Do sada ćerka Toma Kruza i Kejti Holms je isključivo putovala tatinim privatnim avionom, kao i njegovim luksuznim vozilima. Suri se prošle nedelje provozala glumčevim helikopterom kako bi iz vazduha videla mondensko letovalište Hemptons.

Pošto je proputovala skoro celu planetu, šestogodišnjakinja je prvi put putovala komercijalnim letom, što je za nju bio pravi šok, prenose svetski mediji.

Naime, Kejti Holms se sa ćerkom ukrcala u avion kojim su iz Njujorka otputovali za Ohajo. Letele su prvom klasom, a kako kažu putnici, Suri je bila zbunjena.

Posle toga usledio je novi šok. Posle povratka u Njujork, Holmsova i njena ćerka provozale su se taksijem, što je bila prva takva vožnja za Suri. Prolaznici su načuli da je Kruzova naslednica pitala svoju mamu da li je to njihova nova limuzina. I da to ne bude sve, Suri je pokisla pošto ih je "ulovio" pljusak. Delovala je namršteno dok je stajala ispod kišobrana.

(izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    27. jul 2012 | 00:53

    ne daj Boze da iz prve klase predje u ekonomsku, ne bi od soka pretekla...

  • aGah

    26. jul 2012 | 12:43

    ova vest mi je promenila pogled na svet... hvala telegraf

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA