Kristen Stjuart se izvinila javno Robertu Patinsonu zbog prevare

Glumica se javno pokajala što je svog dečka i kolegu iz sage "Sumrak" prevarila sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom

  • 1

Zvezda "Sumrak" sage Kristen Stjuart javno se izvinila dečku i kolegi iz serijala Robertu Patinsonu posle pisanja tabloida da je imala kratku ali strasnu aferu sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom.

Glumica (22) je svoje izvinjenje prosledila listu "Pipl", a ubrzo zatim list je objavio i izvinjenje 41-godišnjeg Sandersa porodici. Stjuartova je u vezi sa Patinsonom nekoliko godina, a Sanders je oženjen i ima dvoje dece.

- Duboko žalim zbog bola i sramote koje sam izazvala bliskim ljudima i svima koje je ovo pogodilo - navela je Stjuartova.

- Trenutna indiskretnost ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem više od svih, Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao.

Sanders je rekao da je "razoren bolom koji je prouzrokovao svojoj porodici".

- Moja predivna žena i anđeoska deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih svim srcem. Molim se da ćemo ovo uspeti zajedno da prebrodimo - naveo je Sanders.

Nedeljnik "JuEs Vikli" objavio je fotografije para kako se grle i ljube, a ubrzo potom usledila su pisanja i drugih tabloida o strasnoj vezi Stjuartove i reditelja sa kojim je sarađivala na svom novom filmu "Snežana i lovac".

Stjuart i Patinson glume ljubavnike u sagi "Sumrak" koja bi u novebru trebalo da se završi premijerom drugog dela filma "Praskozorje". "Snežana i lovac" premijerno su prikazani prošlog meseca.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    26. jul 2012 | 12:57

    I tako do sledeceg filma...Pa ona kako s nekim snima film,a pogotovo ako u tom filmu ima ljubavnih scena,ona je gotova.Sto pre to shvati prestace da se blamira sa "izvinjenjima" koje cita ceo svet,a koje vazi samo do sedeceg snimanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA