≫ 

Ljudi od Lukasa i Šašića traže NEVIĐENO LUDU STVAR, ako ovo urade ispašće NAJVEĆI CAREVI u istoriji estrade!

Skandal koji ovih dana prati Šašića, Lukasa i njegovu suprugu Sonju glavna je tema i na društvenim mrežama, gde i te kako ima originalnih komentara

  • 3

Budući da su Aca Lukas i Sonja Vuksanović ovih dana među glavnim temama u medijima zbog navodnog razvoda, a ujedno i Sonjin bivši suprug kojeg je zbog Lukasa ostavila, Željko Šašić, reakcije i komentari na društvenim mrežama samo se nižu.

Sonju i Marka Jarića upoznala Lukasova PRIJATELJICA!

Dok neki nazivaju čitavu situaciju skandalom, drugi španskom serijom, a trećima je sve urnebesna komedija, tako su se oni najduhovitiji dosetili da bi Lukas i Šašić zapravo posle svega trebalo da snime duet.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

PRVI PUT PROGOVORIO: Ovako je Jarić prokomentarisao glasine da je imao aferu sa ženom Ace Lukasa

U masovnim komentarima na portalima i razgovorima čak se pominje i da bi, ukoliko se ne odluče za novu pesmu, trebalo da obrade pesmu "Lagala nas mala" Tošeta Proeskog i Tonija Cetinskog, dok su oni drugi predložili da Aca obradi čuveni Željkov hit "Mali je ovo grad", koji je Šašić inače i posvetio Sonji...

Foto: Marko Todorović, Telegraf Foto: Marko Todorović, Telegraf

OVO SVI KOMENTARIŠU! Evo šta je Jarić objavio nakon priča da je kriv za navodni razvod Lukasa i Sonje! (FOTO)

Podsetimo, Sonja Vuksanović i Aca Lukas navodno su pre nekoliko dana bili pred razvodom zbog njene navodne afere sa Markom Jarićem, ali pevač je demantovao glasine time što je odveo suprugu na letovanje u Tursku. Takođe, i bivši NBA košarkaš prokomentarisao je glasine da je imao aferu sa ženom Ace Lukasa.

Foto: Instagram/sonjavu, Profimedia/Corbis Foto: Instagram/sonjavu, Profimedia/Corbis

Poslušajte o kojim se pesmama radi, u slučaju da ste zaboravili njihove tekstove... A da li će Aca i Željko poslušati fanove i zakopati ratnu sekiru novim duetom, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA