Ekskluzivne fotke srpske misice sa takmičenja u Kini (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte kako se Bojana Lečić priprema za takmičenje "Mis sveta", koje se održava 18. avgusta u kineskom gradu Ordosu. Naša misica se predstavila na oficijalnom video-klipu

  • 0

U kineskom gradu Ordosu, koji se nalazi u regionu Unutrašnja Mongolija, 18. avgusta održaće se 62. takmičenje za "Mis sveta". Srbiju će na ovoj manifestaciji predstavljati Bojana Lečić, 22-godišnja studentkinja treće godine Fakulteta organizacionih nauka.

Lečićeva, koja je juče prisustvovala svečanoj ceremoniji otvaranja takmičenja za Mis sveta, provodi se odlično u ovom dvomilionskom gradu, sudeći po priloženim slikama. Naša lepotica se, takođe, pre neki dan i zvanično predstavila preko oficijalnog video-klipa.

Bojana je u ovom video-materijalu istakla da će prezentovati srpski nacionalni ples i da se nada da će ispričati nešto o srpskoj hrani i srpskom narodu. Uživa u igranju odbojke i slušanju muzike, a njen cilj je da postane profesor na FON-u. Lečićeva smatra da cilj svakog uspeha zavisi od podrške porodice. Ako pobedi na takmičenju za "Mis sveta", Bojana misli da će sledeća godina biti najlepša u njenom životu.

(Telegraf.rs/foto: Miss world)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA