Evo zašto Kebina ćerka NE SME iz Amerike da se vrati u Srbiju!

- Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru - kaže izvor blizak Nataši Kojić

  • 15
Natasa Kojić Foto: Instagram/natashakeymusic

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, veće nekoliko godina živi u Americi, i nijednom nije u međuvremenu dolazila u Srbiju, a priča se da je to zbog toga što navodno ima problema sa papirima.

Skinula se Kebina ćerka: Nataša pozirala u toplesu (FOTO)

Nataša trenutno studira na "Berkli" univerzitetu u Kaliforniji, i radi na "crno", i prema nezvaničnim informacijama, kada bi napustila Ameriku, više ne bi mogla da se vrati.

Foto: Facebook/natasha.kojic.5 Foto: Facebook/natasha.kojic.5

- Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovde i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stimpendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku - otkriva izvor lista "Alo".

Printskrin: YouTube/NatashaKeyVEVO Printskrin: YouTube/NatashaKeyVEVO

Da podsetimo, kada se Natašin brat Igor venčavao sa Severinom, Taša nije došla na svadbu i mladencima je čestitala putem "skajpa"...

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    21. jun 2017 | 18:52

    Pa ako je stipendista...onda bi trebalo sa ima uredne papire?

  • Neca

    21. jun 2017 | 18:32

    Ova studira vec 10 godina

  • Opet Ja

    21. jun 2017 | 21:20

    Čuj studira na Berkliju a radi na "crno" :)))! Ovo je smiješna priča.Djevojka je u Americi na "crno" kao i milioni drugih ilegalnih emigranata.Svoj status može da prebaci u legalan samo udajom,pod uslovom da nije nešto u medjuvremenu pokušavala pa zabrljala.Nije to ništa strašno,mnogi to tako urade ali u medjuvremenu ne smiju da putuju i napuštaju Ameriku dok su u ilegali,jer se ne bi mogli više vratiti! Nemojte samo da nam vrijedjate inteligenciju pišući da studira i to na Berkliju a nema legalna dokumenta! U Americi je mnogo toga moguće ali ovo nije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA