≫ 

Mom sinu su dugovali pare, svaki dan se nervirao... Potresna ispovest Đošine neutešne majke

- On se toliko nervirao, nije mogao da jede danima, tako mu je teško bilo - rekla je Zorka Mitić, majka legendarnog glumca koji je preminuo u 49. godini u Beogradu

  • 23

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u Beogradu u 49. godini života. Bio je vedrog duha i pun optimizma, njegova majka Zorka Mitić je u potresnoj ispovesti otkrila je da on svoje poslednje dane proveo pod ogromnim stresom i bolom u duši.

Čovek vedrog duha, bez predrasuda... Evo šta je Ognjen Amidžić rekao o pokojnom Đoši

- Ostali su mu dužni pare, on je od svog novca plaćao glumce, a više nije imao dovoljno. On se toliko nervirao, nije mogao da jede danima, tako mu je teško bilo. Neke kolege su ga tužile za pare, neke su oprostile... Kako ko... Svaki dan se nervirao, a nije imao novac, jer su mu dužnici nisu vraćali. Sve ga je to ubilo - izjavila je gospođa Mitić.

Ona je ispričala da sje Đošu zabolelo i to kada se u u nekim medijima pojavila informacija da je on navodno uhvaćen sa 50 grama kokaina, što je on i demantovao.

- Stalno je govorio da ne brinem i evo. Moj Đoša je mnogo bio vezan za porodicu. Zbog svih tih problema njega više nema - ispričala je kroz suze Đošina majka, i dodala:

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- On je mnogo dobar čovek, ne što je moj, ali toliko je dobar. Kod njega uvek sve može, dobar je. Pa on je toliko veseo, znate li vi?Kad je prvi put otišao da snima "Porodično blago", rekao mi je: "Majko, ja sam sad na krovu sveta - rekla je, između ostalog ona.

Legendarni Đoša biće sahranjen u Vlasotincu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ

    23. jun 2017 | 02:36

    Годпођо,знате и сами да није умро због тога,умро је због килаже и свих тих проблема,да се због тога умире,у овој нашој лепој земљи не би било људи за пар година...

  • sun

    23. jun 2017 | 08:03

    E Majka je to...moje iskreno saucesce!

  • Neko

    23. jun 2017 | 01:27

    Neka mu je laka zemlja! Neutešnoj majci krivi dužnici..a, sirota ne vidi da ga je debljina koštala glave :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA