Zbog velikog interesovanja puštene u prodaju dodatne ulaznice za koncert Parnog Valjka

Organizator koncerta Parnog Valjka je zbog velikog interesovanja ljudi iz unutrašnjosti Srbije, a koji nisu bili u mogućnosti da kupe ulaznice za koncert u svom mestu, izdvojio 500 ulaznica, koje će moći da se kupe samo na dan koncerta, 24. juna na biletarnici stadiona Tašmajdan počev od 12h

  • 0

Koncert počinje u 21h, a kapije stadiona će biti otvorene već od 19.20h. Organizator preporučuje posetiocima da dođu ranije, kako bi se izbegla gužva na ulazima. 

Proslava višedecenijske karijere i uspeh akustičnih koncerata prerastao je u koncertnu turneju “2u1″, gde će publika čuti dva koncerta u jednom – akustični i električni – a koje prati veoma zahtevna produkcija svetskih razmera.

Foto: Vida Zagar Foto: Vida Zagar

Višedecenijsko iskustvo učinilo je da bend svira bolje nego ikada, a na sceni vlada ista ona energija i žar kao na samim počecima njihove muzičke karijere. I dalje su ludo zaljubljeni u svoju publiku, koja im to vraća na najbolji mogući način.

- Radujemo se renoviranom Tašu na kome smo svirali poslednji put pre oko 30 godina. Taj prostor nam omogućava da postavimo veliku produkciju za bajku kojom će naša publika tri sata ploviti zajedno sa nama kroz jedno razdoblje “Parnog Valjka”. Neću da otkrivam sve tajne, ali biće nas 18 na bini i gosti koji su sa nama sarađivali. To je jedna lepa priča kroz koju se plovi širom otvorenih očiju. Publika je ta koja zna na šta dolazi, a sigurni smo da ćemo ih i iznenaditi - poručio je Aki vernoj publici i obećao pravi spektakl.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA