FIJASKO: Madona izviždana u Parizu, fanovi tražili da im se vrate pare! (VIDEO)

Pevačica pevala samo 40 minuta, a razočarani fanovi koji su je ispratili zvižducima zasuli su binu plastičnim čašama i tražili pare nazad

  • 0

Koncert koji je Madona sinoć održala u Parizu trebalo je, kako je pevačica najavila, da predstavlja pohvalu toleranciji Francuza, a pretvorio se u potpunu propast - Madona je u Olimpiji pevala samo 40 minuta, zbog čega je sa bine ispraćena gromoglasnim negodovanjem oko 2.700 prisutnih, uz psovke i bacanje čaša na scenu.

Inače, koncert je održan nakon što je desničarski Nacionalni front (NF) najavio tužbu protiv Madone zato što je na ranijem koncertu u Parizu prikazala video-snimak sa slikom liderke NF-a Marin Le Pen sa svastikom na čelu.

Pogledajte reakciju besnih fanova na Madoninom koncertu u Parizu:

"Znam da sam nedavno naljutila Marin Le Pen. Moja namera nije bila da stvorim neprijateljstvo", rekla je Madona i pohvalila Francusku kao zemlju tolerantnu porema nacionalnim manjinama.

Madoninu bruku su videli milioni ljudi, budući da je sinoćni nastup prenošen preko Jutjuba, a brojni obožavaoci su tražili da im organizatori vrate pare koje su dali za karte.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA