Robert Patinson se iselio iz kuće koju je delio sa Kristen Stjuart

Popularni glumac navodno je pokupio stvari i iselio se iz njihove zajedničke kuće u Los Anđelesu posle prevare Stjuartove

  • 1

Glumac Robert Patinson navodno je pokupio svoje stvari i iselio se iz kuće u Los Anđelesu koju je delio sa svojom devojkom i koleginicom Kristen Stjuart posle vesti da ga je ona prevarila sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom. Glumica se juče javno izvinila Patinsonu rekavši da je to bio ''trenutak indiskretnosti''.

- Trenutna indiskretnost ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem više od svih, Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao - navodi se u izvinjenju koje je 22-godišnja glumica prosledila magazinu ''Pipl''.

Izvor blizak Patinsonu rekao je za britanski ''Miror'' da je ''Rob razoren i duboko povređen''.

- Oni su razgovarali telefonom i Patinson je Stjuartovoj rekao da ga je ona potpuno ponizila - rekao je izvor, dodajući da je sve poverenje nestalo.

Još uvek nije poznato kada je Patinson saznao za avanturu svoje devojke sa rediteljem filma ''Snežana i lovac'' koji je oženjen i ima dvoje dece. Stjuartova i Sanders su uslikani u trenucima strasti 17. jula, ali fotografije su objavljene u medijima tek pre dva dana.

Izvor je rekao za ''Miror'' da je ''besni'' Patinson tražio od Stjuartove da mu se javno izvini i da se glumica složila sa tim.

- Robert je hteo da svet sazna da on nije uradio ništa loše i da je ona napravila budalu od njega - objasnio je izvor.

Par je poslednji put zajedno viđen na dodeli ''Tin čojs''' nagrada 22. jula i ličili su na srećan par.

Međutim, neki od prisutnih rekli su da su u bekstejdžu videli neku vrstu tenzije između njih, a jedan izvor je rekao za ''Njujork post'' da su iza scene vodili dug i napet razgovor i da je on izgledao ''slomljeno''.

Stjuartova i Patinson su se upoznali na snimanju prvog dela filma ''Sumrak'' 2008. i od tada se zabavljaju. Poslednji deo serijala ''Sumrak'' pod nazivom ''Praskozorje 2'' trebao bi da se pojavi u bioskopima širom sveta u novembru.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    28. jul 2012 | 22:53

    Bravo momak, nema oprosta za prevaru. Uputila mu je molbu za oprost " Znas ja sam se malo kresnula, a to se ne racuna, cak nisam dozivela orgazam i molim te da mi oprostis posto te volim" Ili je luda ili joj noge smrde ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA