≫ 

NAŠAO ZAMENU ZA ANĐELINU! Bred Pit uhvaćen u akciji sa slavnom glumicom!

Bivši supružnici Bred Pit i Anđelina Džoli u procesu razvoda su od septembra 2016. godine, a čini se da je svako nastavio svojim putem

  • 3

Posle burnog razvoda od Anđeline Džoli sa kojom ima šestoro dece, slavni glumac Bred Pit po svemu sudeći ponovo je zaljubljen, i to opet u koleginicu.

PREKLINJAO JE ZA OPROŠTAJ! Bred Pit se izvinio Dženifer Aniston za bol koji joj je naneo kada ju je prevario sa Anđelinom!

U pitanju je 35-godišnja glumica Sijena Miler, sa kojom je holivudski zavodnik uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na popularnom britanskom festivalu "Glastonbury".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Svaku priliku su koristili da razmenjuju nežnosti. Izgledali su baš intimno - rekao je izvor za britanski tabloid "The Sun", te dodao kako se glumac kasnije sa svojom pratiljom sklonio u VIP deo.

Ukoliko se ispostavi da su Bred Pit i Sijena Miler zaista novi holivudski par, biće ovo prva žena koja je posle razvoda od Anđeline uspela da osvoji Bredovo srce.

Foto: Tanjug/AP/Invision Foto: Tanjug/AP/Invision

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA