Pre 6 godina molio je za šolju čaja, a danas je svetska zvezda i zarađuje milione: Njegova životna priča će inspirisati mnoge ljude (VIDEO)

Britanac Ed Širan je svakako jedan od najpopularnijih pevača današnjice, ali do statusa zvezde morao je baš da se pomuči

  • 5

Svi oni koji prate svetsku muzičku scenu, sigurno znaju ko je Ed Širan. Ovaj mladi Britanac je trenutno jedan od najpopularnih pevača današnjice, ima brojne hitove, a zarađuje milione. Međutim, Ed je u prošlosti muku mučio da postane ono što danas jeste, svetska zvezda.

Muzikom je profesionalno počeo da se bavi sada već davne 2005. godine. Preselio se u London i svirao po manjim mestima. Potom odlazi u Los Anđeles bez prethodnog dogovorenog angažmana. Isto je svirao po manjim mestima, a onda su ga primetili ljudi sa kanala "The Foxholle" glumca Džejmija Foksa i uvideli kakav talenat on ima.

2011. godine počeo je gradi svetsku slavu. Izdao je nezavisan EP (ime kojim se nazivaju muzičke ploče ili CD-ovi koji su predugački da bi bili singlovi, a prekratki da bi bili albumi, prim. aut). Međutim, te iste godine Širan je na Tviteru objavio status koji je sada baš privukao pažnju i koji deluje da je Širan navodno imao problema i da mu je bila potrebna pomoć.

- Da li je neko blizu "Lude lasice" u Prestonu da mi da šolju čaja i da mi da se istuširam u zamenu za muzičku melodiju? - pitao je Širan na ovoj društvenoj mreži pre šest godina.

I sam Džejmi Foks je nedavno rekao da je pomagao Širanu i da mu je dozvolio da spava na njegovom kauču šest nedelja. Holivudski glumac je u emisiji "The Graham Norton Show" naglasio da je Širan impresionirao ljude u jednom klubu i da je ostalo, kako kaže, istorija.

Pogledajte šta je Džejmi Foks rekao o Edu Širanu i kako mu je pomogao:

Ed Širan je stekao planetarnu slavu, osvojio brojne nagrade, a njegove pesme su izuzetno slušane. Osim toga, bavi se i humanitarnim radom. Svakako, njegova životna priča je svakako velika inspiracija za mnoge ljude širom sveta.

Poslušajte njegov hit "Shape Of You":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA