Ceca očitala bukvicu ćerki zbog slika na Fejsbuku!

Anastasija raskinula romansu sa Nemanjom Zaladom posle razgovora sa svojom majkom, koja joj je održala "predavanje" zbog slika na društvenoj mreži, na kojima se Cecina mezimica ljubi sa mladim fudbalerom

  • 12

Svetlanu Cecu Ražnatović naljutile su nedavne žestoke fotografije koje je njena kćerka Anastasija postavila na svom Fejsbuk nalogu. Da podsetimo, pevačicina naslednica je na popularnoj društvenoj mreži podelila fotke na kojima se ljubi sa mladim fudbalerom Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Ceca nije znala za njih, a kada su se slike pojavile u medijima, to ju je navodno veoma pogodilo, prenosi "Kurir".

- Ceca je uvek bila autoritet svojoj deci, pa je logično da su je fotografije naljutile, budući da je Anastasija tek nedavno napunila 14 godina. Dečje ljubavi i simpatije su sasvim normalna pojava, što svaka majka razume, ali Ceca smatra da je njena kćerka još mlada za neku vezu, pa i za poljupce. Upravo zbog toga ona je imala ozbiljan razgovor s Anastasijom, nakon čega je devojčica prestala da se viđa s Nemanjom – rekao je za "Kurir" neimenovani sagovornik.

Popularna pevačica će verovatno sada više voditi računa o tome kakve slike njena mezimica postavlja na društvenim mrežama.

(Izvor: Kurir / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    28. jul 2012 | 12:35

    Sta ste digli toliku frku....jbt,ona je isto zivo bice i ume da voli i zeli biti voljena...Kakve veze ima sto je Cecina kcerka!Pogledajte slike devojaka njenih vrsnjakinja,pa onda nesto recite za nju!

  • pele

    28. jul 2012 | 13:00

    Ko je nasao da drzi pridike...

  • bole

    28. jul 2012 | 11:13

    ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA