RUSVAJ U PAROVIMA: Branka grcala u suzama, njen otac izvređao Mladena, Vuletić mu još žešće uzvratio!

Nakon što je Mladen Okuka isprozivao Vuletića, počela je ludnica u rijalitiju a Branka je plakala kao kiša

  • 8

Gost u emisiji "Upoznajte Parove" bio je Mladen Okuka, otac Branke Okuke, koji je osuo drvlje i kamenje po budućem "zetu" Mladenu. 

Posle 8 dana Zerina ponovo u "Parovima": Svi odlepili kada su videli kako sad izgleda! (FOTO)

Okuka nije mogao da sakrije koliko mu smeta veza njegove ćerke i Vuletića.

- Razlog tvog pada rejtinga je Mladen. On nije omiljen u Višegradu, to moraš da znaš. Drugi razlog je Skrivena. Ti bi sigurno pobedila u ovom rijalitiju ili osvojila drugo mesto, nisi svesna kakvu podršku si imala. Sve je palo u vodu. To što traje između vas, trajaće još 3 dana i kraj, posle svako svojoj kući - poručio Mladen Okuka, a ove rečenice su raplakale Branku.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Molim te, tata, nemoj da se svađamo u ovoj emisiji. Molim te, nemoj tako. Ne možeš da shvatiš neke stvari, jako dugo sam ovde. Mislila sam da ćeš doći sa drugačijom pričom. Izabrala sam drugu stranu i nisam pogrešila - odgovorila je Branka, a zatim se u njihov razgovor umešao Vuletić.

- Prvo da mi se izvinite što ste mi uvredili oca u novinama. Širite neistine. Kako vas nije sramota da tako pričate, da sam ja Branki oborio rejting. Ako je neko bio dobar prema njoj onda sam to ja. Zakunite se u ćerku da je to što pričate istina - odbrusio je Mladen, a Brankin otac mu nije ostao dužan.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ja se ne bavim špekulacijama i pričama po kuloarima, ja se ničega ne stidim i pričam činjenice. Ja sam u potpunosti uz svoje dete i želim joj najbolje. Moje mišljenje je da Mladen nije za moju ćerku, daleko mu lepa kuća. Nijednom nije podržao Branku, svaki put je na forumu svojim fanovima poručivao da glasaju za Slađu - zaključio je Mladen Okuka.

Printskrin: Printskrin:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    28. jun 2017 | 21:26

    Okuka je u pravu. Mladen pokusava da glumata i misli daje interesantan.

  • mira

    28. jun 2017 | 21:37

    ovo je patoloski odnos oca prema cerki sacuvaj boze

  • Mila

    29. jun 2017 | 00:05

    Brankin otac je u pravu sve. Mladen je ne voli, vredja nju, njenog oca. A ona nema pojma ni o čemu. Pogazila oca zbog Mladena !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA