Evo šta je Ceca rekla o Miliju nakon prekida saradnje posle 20 godina!

Ceca Ražnatović imala je šta da kaže o svom dugogodišnjem saradniku

  • 4
Foto: Promo Jimmy's Foto: Promo Jimmy's

Srpski kompozitor, tekstopisac i producent Aleksandar Milić Mili pre nekoliko dana otkrio je razlog iz kog je posle 20 godina završio saradnju sa Cecom Ražnatović. Kako je rekao, nije siguran da bi taj posao radio sa istom željom koju je imao ranije.

– Ja sam napustio taj projekat jer sam, stvarno, imao svoje razloge. Koncentrisan sam bio na drugu stranu. Nisam čak bio siguran da bih sa tom željom to uradio, tako dobro, i naravno da tim svim koji su me zvali, sam rekao “gledajte da, pošto sam ja to radio 20 godina, da to napravite kako treba” – rekao je Mili.

Printskrin: Youtube/DvogledTvPinkBH, Telegraf Printskrin: Youtube/DvogledTvPinkBH, Telegraf

Sada se oglasila i Ceca, koja je na pitanje ko joj je najdraži saradnik, navela upravo Milija.

- To je Aleksandar Milić Mili, koji daje pečat mojoj karijeri. Napisao mi je mali milion hitova, prelepih pesama. Imali smo 20 godina jednu prekrasnu saradnju - rekla je folk zvezda za emisiju "Exkluziv".

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    29. jun 2017 | 17:38

    Zasto se o ovome sada ovoliko pise i pridaje znacaju kad se to znalo jos pre godinu dana kad je Ceca izbacila cd bez i jedne njegove pesme? Potrebna je promena, 20 godina neprestane saradnje, krajnje je vreme bilo da se nesto menja jer je Ceca uzela sve najbolje od njega i iscrpela ga je kreativno tako da covek vise ni za svoj, a ni za njen cd ne moze da uradi nista sto ne lici na vec prethodne radove. Jedva cekam sledecu novu Cecu i nadam se velikom broju novih saradnika koji ce joj udahnuti jednu novu energiju.

  • Citalac

    29. jun 2017 | 17:19

    Bas me ona stvar znate vec sta,sta je ona rekla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA