PAPARAZZO: Blondi ulovila mladog igrača Partizana (FOTO)

Starleta osvojila Dejana Babića, mladu nadu "crno-belih" i priznala: "Srećni smo i zaljubljeni. On je moje zlato, ali nećemo brzo pred matičara!"

  • 10

Nada Đukić Blondi, starleta koja privukla pažnju na sebe aferama sa mnogim fudbalerima, ponovo je u centru javnosti. Naime, ova 26-godišnja  Baranka je viđena u društvu mlade nade Partizana Dejana Babića. Starleta i fudbaler našli su se u novobeogradskim blokovima u subotu uveče, prenosi Sport26.rs.

Kako ovaj portal navodi, čim su izašli iz Nadine zgrade, par je počeo da se ponaša kao zaljubljeni tinejdžeri. Bilo je poljubaca, zagrljaja i šale između njih. Blondi i Dejan su došli do fudbalerovog "mini morisa", a kako je moglo da se čuje, između navodnog zaljubljenog para vodila se rasprava ko će da vozi. Dejan je, navodno, pokazao ko je "gazda u njegovim kolima".

Babić je ostao nedostupan oko komentara o njihovoj vezi, dok je Blondi odgovorila preko SMS-a. Na pitanje da li je nova romansa između njih ili je u pitanju samo druženje, prsata starleta je odgovorila:

- Zaljubljeni smo i srećni. Nikada me niko nije pazio kao Dejan. On je moje zlato, ali nećemo brzo pred matičara. Bar ne pre jeseni - napisala je Blondi.

(Izvor: sport26.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    30. jul 2012 | 17:05

    E jadnice...Zao mi te je... Toliko lepih normalnih cura tebe uhvati la neka postena koja ni sama nezna sa koliko je njih bila

  • Njegos

    30. jul 2012 | 23:05

    Zaljubljena kucka u njegov novcanik!

  • Aerodromac

    31. jul 2012 | 12:43

    , kako je samo slatko videti kad se kurva zaljubi,a jos kad kaze da voli jaoooo *____* mica mala Dejo povali to sto pre, ako vec nisi prve veceri, i posveti se fudbalu prijatelju, bice zena za tebe onih pravih, postenih i normalni,a ovakvih imas, nazalost, koliko hoces. Zene(ovakve) dodju i prodju (kroz krevet) a karijera ostaje zauvek upisana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA