≫ 

MOJU PORODICU SADA OSUĐUJU ZBOG NJE: Nikola javno priznao zašto je ostavio Zerinu u finalu "Parova"!

U finalnoj večeri rijalitija "Parovi" izbio je neviđeni skandal, kada je Nikola Lakić neočekivano raskinuo sa Zerinom Hećo

  • 46

Nikola Lakić i Zerina Hećo šokirali su sve u finalnoj večeri "Parova", kada je fudbaler raskinuo sa starletom pred svima, a ona pobesnela. 

SKANDAL U STUDIJU! Nikola ostavio Zerinu u finalu "Parova", starleta PLAKALA i JAUKALA na sav glas!

Zerina je te večeri lila suze i stalno jaukala, jer nije očekivala da će je Nikola ostaviti pred svima, i to baš u finalnoj večeri. Zbog čega je to uradio, Lakić je objasnio uživo u emisiji na TV "Happy".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Razišli smo se, nije nam išlo, jednostavno nismo našli zajednički put. Neki ljudi su to osuđivali, čak i Zerina. Ona je to podelila javnom auditorijumu, detinjasto je to što je uradila. Mi nismo imali vremena nakon izlaska da popričamo kako treba, ona je to htela na velikom finalu, ali to je bilo apsurdno. Ona je non-stop komentarisala moj odnos sa pojedinim učesnicima, želela je da pričamo u emisiji kad smo imali pauzu od 10 minuta, ali to je nemoguće, ona me non-stop pritiskala i to je to. Moja porodica je sada na osuđivanju zbog nje - rekao je Nikola.

Vodila je "Parove", udala se u Dubaiju, zatrudnela, a sad je od muža dobila ZGRADU od 28 spratova! (FOTO)

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Pogledajte i šta je Mirela u intervjuu rekla o navodnom silovanju o kom je brujala Srbija:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    4. jul 2017 | 23:52

    Neka ti imas 34 godine i neka si sa mamom objavio live upucen Zerini.Nije ni cudo sto u tim godinama nemas ni kuceta a ni maceta.Zivi ti sa mamom,udji i u Parove i super.Dno dna!

  • Gaga

    4. jul 2017 | 23:39

    Ljiga_

  • Vesna

    4. jul 2017 | 20:58

    Boze koji debili ova Dalila i ovaj njen potrcko,pa ne zna recenicu da sastavi,da covjek ne povjeruje da ih neko podrzava i daje pare na njih,srasno!!!!Lakic bar zna da prica i decko pristojno izgleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA